Consilierul local Nicu Moroianu candidează la Senat din partea ALDE

0
833

farmec.ro
carturesti.ro%20

nicu-moroianu

Dragi prieteni,
Am acceptat invitatia ALDE de a candida pe lista Senatului Romaniei in alegerile parlamantare din decembrie 2016, bazandu-ma pe sustinerea si incurajarea voastra.
Ma bucur de recunoasterea experientei mele de 28 de ani in turism cat si de rezultatele obtinute in cei 18 ani de management alaturi de o echipa de profesionisti.
Ma caracterizeaza responsabilitatea si profesionalismul cu care abordez problemele cat si devotamentul in atingerea obiectivelor pe care mi le propun si sper ca am reusit sa dovedesc toate acestea si in Consiliul Local Mangalia, unde am intrat tot prin sustinerea si increderea voastra.
Traim momente destul de dificile atat in tara cat si in Mangalia. In orasul nostru, din pacate, situatia Santierului Naval – principalul pion al economiei orasului – nu este tocmai favorabila, cum dealtfel nici a celorlalte activitati economice.
De aceea, consider ca accentul pe potentialul turistic al orasului si al statiunilor noastre ne poate ajuta sa avem cu totii un trai mai bun.
Situatia economica si politica internationala din acest moment, impreuna cu priceperea noastra in aplicarea strategiilor durabile ne pot asigura rezultatele de care sa ne bucuram cu totii.
Sper ca alegerile parlamentare sa ne aduca un guvern care sa reuseasca sa redea bunastarea cetatenilor Mangaliei si a tuturor romanilor.
Va multumesc! Votati ALDE!
Doamne ajuta!
Nicu Moroianu, 04.11.2016.

alde_constanta





Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply