EVENIMENT – 1 Decembrie sărbătorit la Liceul Teoretic ”Callatis”

0
900

farmec.ro
carturesti.ro%20

 liceulcallatis1

 1 Decembrie, la Liceul Teoretic ”Callatis

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA !

Marți, 29 noiembrie 2016, la Liceul Teoretic ,,Callatis” s-a organizat un amplu eveniment cultural-artistic pentru a sărbători ziua de 1 Decembrie 1918 – Ziua  Națională a României.

Pentru a păstra tradiția, în cadrul acțiunii ,,Hai să dăm mână cu mână!”, elevii din ciclul primar, îmbrăcați în costume populare, alături de cadrele didactice  au dansat  ”Hora Unirii” , în curtea interioară a școlii.

În cadrul concursului ,,Împreună, pentru România ” elevii din ciclul gimnazial și liceal au demonstrat că dețin cunoștințele solide despre evenimentul istoric marcat în calendarul activităților educative.

În cadrul dezbaterilor ”Mândru că sunt român !”, elevii claselor a VII a și a VIII a au prezentat principalele motive care îi determină să își iubească țara.

Evenimentul a fost coordonat de prof. Corina Mihalache- director, prof. Ghiulnar Bechir-director adjunct, în echipă cu Consiliul Școlar al Elevilor – președinte Lorena Georgescu, prof. Silvia Cuseac, prof. Valentina Tudor, prof. psiholog Carmen Faliboga și cu implicarea activă a tuturor cadrelor didactice din unitatea școlară.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sponsorul evenimentului a fost Asociația părinților.

liceulcallatis2


Mangalia News, Miercuri, 30.11.2016.






Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply