SCRISOARE către Consiliul Local si Primăria Mangalia: PROPUNERI pentru SDL

0
3229

farmec.ro
carturesti.ro%20

SCRISOARE către Consiliul Local si Primăria Mangalia

– PROPUNERI pentru Strategia de Dezvoltare Locală –

După vizionarea înregistrării video realizată de colegii de la Mangalia.Tv, înțelegând faptul că dezbaterea publică ce a avut loc pe data de 11.11.2016 pe marginea Strategiei de Dezvoltare Locală a municipiului Mangalia continuă, venim cu solicitarea de a lua notă de articolele publicate de cotidianul online Mangalia News pe această temă:

PROPUNERI pentru STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ a municipiului Mangalia (I)

PROPUNERI pentru STRATEGIA DE DEZVOLTARE LOCALĂ a municipiului Mangalia (II)

Articolele cuprind Propuneri concrete de proiecte realizabile pentru Mangalia și, de aceea, rugăm grupul de lucru din Primărie și consultantul de specialitate care a făcut prezentarea draftului de SDL să țină cont și de aceste propuneri și să le includă, pe cât posibil, în Strategia de Dezvoltare Locală.

Menționăm faptul că propunerile cuprinse în cele două articole provin din dialogul permanent pe care îl avem cu cititorii site-ului www.mangalianews.ro și pot avea susținere financiară prin programele derulate cu fonduri europene, pot fi planificate pe diverse etape de timp și vor contribui la dezvoltarea economică și socială a Mangaliei în viitorii ani, la sporirea gradului de atractivitate a zonei de sud a litoralului românesc. (N.red: Această Scrisoare am expediat-o astăzi și pe adresa de e-mail a Primăriei Mangalia).

scrisoare-propuneri-sdl-mangalia-news

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Redacția cotidianului online Mangalia News, Miercuri, 16 noiembrie 2016. Repostat: 29.11.2016.


N.B. Acest articol este proprietatea Mangalia News si este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare a continutului se poate face doar in limita a 500 de semne, cu citarea sursei si cu link activ catre pagina acestui articol.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply