Evacuări cu executor judecătoresc la Mangalia

0
923

farmec.ro
carturesti.ro%20

evacuari-mangalia1

În cursul zilei de joi, 24 noiembrie, la mai multe adrese de pe raza Municipiului Mangalia, unde există locuințe sociale, au avut loc mai multe acțiuni de evacuare, în baza unor hotărâri judecătorești definitive, irevocabile și cu titlu executoriu.

Acțiunile au fost coordonate de către executorul judecătoresc, conform prevederilor legale. Acestea au vizat 10 familii care locuiesc fără forme legale la adresele menționate sau care, în ultimii ani, au acumulat datorii totale la utilități, de peste 165.000 lei noi.

Una dintre familii a fost evacuată de pe Str. Rozelor, una de la Căminul CP5, iar alte opt familii au fost evacuate din locuințele din Zona Barăci, aflată la marginea cartierului de case din Mangalia.

evacuari-mangalia2

Reprezentanții Serviciului Asistență Socială, care deține locuințele vizate, au  declarat că astfel de evacuări au loc periodic, în funcție de deciziile instanței și vizează exclusiv familiile care locuiesc fără forme legale, acumulează datorii la plata utilităților și refuză locurile de muncă puse la dispoziție de către autorități.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

evacuari-mangalia3

Primarul Mangaliei, Radu Cristian a declarat că nu este normal ca banul public să fie folosit pentru întreținerea unor persoane care ocupă abuziv locuințele primăriei și în loc să accepte un loc de muncă, preferă să se întrețină din comiterea unor infracțiuni precum furturi din locuințe și tâlhării.

„De foarte mulți ani, locuitorii din cartierul de case reclamă infracțiuni comise de acele persoane care nu sunt din Mangalia și ar trebui să se întoarcă de unde au venit. Primăria are în plan eliberarea și igienizarea acelei zone, unde intenționăm să construim locuințe sociale moderne, care să fie ocupate în mod legal de persoane care acceptă un loc de muncă”, a explicat primarul Mangaliei.

Reprezentanții Serviciului de Asistență Socială Mangalia au precizat că acțiunile de evacuare vor continua în funcție de hotărârile judecătorești, cu aplicarea prevederilor legale în vigoare.


Mangalia News, joi, 24.11.2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply