Menabit Ozzy: Proiect de HCL inițiat de consilierii grupului PSD pentru reabilitarea Grădiniței nr.3 Mangalia

0
804

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
Catre SECRETARUL MUNICIPIULUI MANGALIA,
Prin prezenta adresă vă solicit să efectuați documentația necesară pentru un proiect HCL, inițiat de consilierii grupului PSD, prin care supunem Consiliului Local spre aprobare a unei cereri de finanțare către Consiliul Județean Constanța a bugetului necesar pentru reabilitarea Grădiniței nr.3 Mangalia, conform dosarului în anexă, pentru lucrări în valoare de 196.204,20 lei.
În acest moment grădinița menționată se află într-o situație precară: paturile din dormitoare mucegăiesc deoarece pereții au igrasie, la intemperii sunt infiltrații prin tavan si pereți, curtea grădiniței trebuie reamenajată deoarece există borduri care pun in pericol copiii care se joacă, aceeași curte trebuie împrejmuită cu gard nou din prefabricate.
Grădinița nr.3 Mangalia are în grijă cca 300 copii pe an. Față de cele comunicate, rog să ne informați dacă din partea noastră este nevoie de alte diligențe. Data: 07.11.2016.

nota-fundamentare-gradinita3-pag1 nota-fundamentare-gradinita3-pag2nota-fundamentare-gradinita3-pag3

P.s. Proiectul a primit aviz in Comisia Socială.

Mangalia News, 15.11.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ropiese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply