Senatorul Moga şi-a prezentat raportul celor 8 ani în Parlament printr-o carte

0
793

farmec.ro
carturesti.ro%20

moga

Cunoscutul senator constănțean Nicolae Moga și-a lansat în cursul zilei de 4 noiembrie 2016 cartea intitulată “Un constănțean pentru constănțeni”. Cartea este un raport al activității sale din Parlamentul României, în perioada 2008-2016. La realizarea cărții au colaborat Mihaela Ristea, Luminița Antohi și Ștefan Tudose.

“Pentru mine este o zi deosebită deoarece am ocazia să lansez această carte. În această carte se regăsesc legi dar și ceea ce am făcut eu în Parlamentul European. Cetățenii trebuie să fie la curent cu activitățile mele în Parlament. Orice deputat sau senator trebuie să mențină un contact permanent cu oamenii pe care îi reprezintă”, a precizat Nicolae Moga Volumul cuprinde interpelări, întrebări, moțiuni, declarații politice și imagini din activitatea senatorului în teritoriu.

“Activitatea desfășurată ca parlamentar PSD în Colegiul Uninominal nr. 2 Constanța, între 2008-2016, mi-a oferit posibilitatea să cunosc aspectele sociale, economice, educaționale ale vieții locuitorilor de la malul mării. Ideea aceste lucrări a rezultat din dorința de a-l face pe cititor martorul unor momente din activitatea mea parlamentară”, a adăugat Moga.

Nicolae Moga s-a născut în 1952 la Adamclisi și a absolvit Institutul Politehnic București. După 1990 a deținut funcții administrative la nivelul județului și local în calitate de subprefect al județului Constanța, respectiv consilier municipal. Experienta dobândită pe parcursul anilor l-a ajutat în plan politic, astfel înscriindu-se în campania electorala din 2008 a obținut mandatul de senator. În anul 2012 constănțenii au ales să-i reprezinte pentru un nou mandat în Senatul României. În calitate de vicepreședinte și chestor al Senatului a fost prezent în activitățile Parlamentului European.

Autor: Mihaela UNGUREANU.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în replicaonline.ro, sâmbătă, 5 noiembrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply