Vârstnicii Mangaliei, premiaţi de municipalitate

0
680

farmec.ro
carturesti.ro%20

varstnicii-lunii-aprilie2

Serviciul Public de Asistenţă Socială din Mangalia a organizat, joi, 3 noiembrie, un eveniment de premiere a vârstnicilor oraşului, conform unor hotărâri a CL Mangalia. Astfel, autorităţile locale au oferit persoanelor vârstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori şi un ajutor financiar. Potrivit deciziilor consilierilor locali, cetăţenii care au ajuns la o vârstă onorabilă sunt recompensaţi, lunar, de către municipalitate.

În cadrul ceremoniei desfăşurate la sediul Clubului Nautic din localitate, aproximativ 60 de persoane au fost felicitate de primarul Mangaliei, Radu Cristian.

De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, opt familii care au împlinit 50 de ani de la celebrarea căsătoriei şi 15 persoane care au împlinit 70 de ani. Alte zece persoane au fost felicitate la împlinirea a 80 de ani, iar şase persoane în vârstă de 85 de ani, precum şi o persoană de 90 de ani s-au bucurat de aceeaşi recunoştinţă a autorităţilor locale.

Potrivit HCL nr. 179/16.10.2015, septuagenarii şi cei care au împlinit 75 de ani primesc de la Primărie 350 de lei, octogenarii, cei care au împlinit 85 de ani, precum şi nonagenarii, dar şi familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie – câte 400 de lei.

În cadrul festivităţii de premiere a vârstnicilor oraşului, autorităţile locale i-au informat pe cei prezenţi despre proiectele realizate recent în oraş, dar şi despre cele aflate în derulare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodată, reprezentanţii municipalităţii le-au reamintit acestora că vor beneficia în continuare de tot sprijinul de care au nevoie şi vor fi consultaţi în legatură cu programele comunitare de dezvoltare a localităţii.

Sursa: editiadesud.ro, joi, 3 nov.2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply