Denis Tudor, un student roman de care suntem mandri, la iLikeIT. Munceste la un proiect international de o importanta deosebita

0
1208

denis-tudor-ilikeit

De la caruta la tren, apoi la automobil sau avion si … cam atat. De zeci de ani umanitatea s-a obisnuit cu ideea ca transportul pe distante lungi nu poate fi mai rapid decat o cursă cu un zbor de linie.

Si totusi se poate mai repede, mult mai repede si mai confortabil cu un… altfel de tren.

George Buhnici a stat de vorba cu un roman care munceste la viitorul trenului de hiper-viteza.

Este vorba despre Denis Tudor, student in anul IV la Facultatea de Electronica (n.r. – originar din Mangalia). Acest tanar nu este un simplu student, care asteapta sa termine facultatea, ci unul care este implicat intr-un proiect deosebit de important pentru noi, toti, care se numeste RLoop.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

RLoop este o companie formata pe Reddit, dupa ce Elon Musk a dat un anunt ca este in cautarea unei echipe care sa lucreze la proiectul Hyperloop.

“Eu m-am calificat cu echipa de la Politehnica in semifinalele concursului in Texas, unde am fost abordat de aceasta echipa.” a povestit Denis.

Cu alte cuvinte, el a fost cooptat in echipa care munceste la punerea in aplicare a unui proiect care vizeaza “trenurile viitorului“, care vor merge prin niste tuburi speciale, cu presiune atmosferica joasa.

Eu sunt in echipa de control, iar principalul meu task a fost sa fac algoritmul de stabilitate a capsulei in tubul vidat. Stabilitatea in vederea levitatiei si a propulsiei – spune Denis.

In echipa de la RLoop lucreaza o echipa formata din reprezentanti a 14 tari, din Europa fiind 8 membri.

In plus, sunt cel mai mic din echipa, ei fiind ingineri pe la NASA, Tesla, Playstation” mai spune Denis.

Mai mult, pe stirileprotv.ro, 01.11.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply