S-a fragmentat „opoziţia“ din Consiliul Local: doi membri PMP s-au alăturat PNL-ului, al treilea a rămas în tabăra PSD-ALDE

2
768

farmec.ro
carturesti.ro%20
primaria-mangalia
Aşteptată ca o şedinţă extrem de animată, ţinând cont de volumul mare de proiecte de hotarâre de pe ordinea de zi, întâlnirea aleşilor locali din Mangalia a fost una relativ scurtă şi … lipsită de „culoarea“ cu care ne-au obişnuit cele două tabere ale consilierilor.
În primul rând, proiectul privind modificarea organigramei primăriei, ce se anunţa unul cu scântei, a fost retras de pe ordinea de zi de către iniţiator, primarul Radu Cristian, care a declarat că acesta suportă o scurtă amânare, ţinând cont de unele inadvertenţe din cuprins.
În al doilea rând, majoritatea formată de consilierii de „opoziţie“ – PSD, ALDE şi PMP s-a fragmentat la această şedinţă. Aşa se face că, la proiecte de hotărâre precum rectificarea bugetară, consilierii de opoziţie au rămas minoritari: doi aleşi PMP, prof. Mihai Sorin şi Oprea Dop au decis să voteze „pentru“, alături de colegii PNL, în timp ce Alexandra Elena Silistra a fost alături de cei de la PSD şi ALDE.
Cea mai mare parte a proiectelor de hotarâre au vizat vânzarea sau dezmembrarea unor suprafeţe de teren.

sursa: editiadesud.ro, luni, 31.10.2016.






Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


2 COMENTARII

  1. Normal, tovarasul Mihai Sorin, marele profesor al acestui oras, habar nu are ce cauta pe acolo. Este cumparat de catre pnl si asta e clar. Asa ca domnule profesor nu va mai chinuiti sa ma salutati pe strada ca stiu ce hram purtati si ce faceti dumneavoastra. Mai exact manipulare. Cu mine nu merge. Sunteti un om de nimic. Iar Dop, isi urmareste interesele proprii, defapt ale prorpiei firme. Inca 4 ani irositi degeaba.

Leave a Reply