GREVĂ GENERALĂ în sistemul sanitar public de stat din România

0
449
carturesti.ro%20

greva_sanitas

Luni, 31 octombrie 2016, Federaţia SANITAS declanşează grevă generală în unităţile sanitare din România.

“Lipsa de interes a guvernanților pentru a găsi soluţii fiabile la solicitările noastre, precum şi creșterea nivelului de nemulțumire a colegilor nedreptățiți ca urmare a punerii în aplicare a OUG 20 şi 43/2016 a condus la grevă generală în unităţile sanitare din România”, a precizat SANITAS, într-un comunicat de presă.

Astfel, luni, 31 octombrie este ziua în care angajaţii din sistemul sanitar şi de asistenţă socială arată guvernanţilor acestei ţări că nu mai suportă umilinţa şi indiferent de gradul profesional sunt uniţi şi hotărâţi să îşi recâştige drepturile şi demnitatea.

“Ne cerem scuze anticipat faţă de toţi pacienții care într-un fel sau altul vor fi afectați de acțiunile noastre şi facem apel la fiecare dintre aceștia să aibă răbdare şi înțelegere faţă de colegii noştri care nu doresc decât să reclădească demnitatea lucrătorilor din sistemul sanitar public de stat. Menţionăm că 1/3 dintre angajați va asigura continuitatea actului medical, iar urgenţele vor fi rezolvate”, conform sindicaliştilor.

Continuarea, în realitatea.net, 30.10.2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/
Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ropiese-auto-mangalia.roLeave a Reply