PNL a depus listele cu candidații la BEJ

0
624

farmec.ro
carturesti.ro%20

pnl-constanta-bej

În mai puțin de două luni vor avea loc alegerile parlamentare! După ce au fost definitivate listele la Constanța, oamenii politici și-au depus candidaturile. În cursul zilei de joi, 27 octombrie, liberalii au făcut act de prezență la Biroul Electoral Județean din Constanța.

„Eu vă spun că pentru mine este ceva inedit, emoționant. Noi, la Constanța, am definitivat lista de deputați și senatori, nu fără turbulențe. Nu poți să îi satisfaci pe toți. Vom demonstra că merităm să fim în Parlamentul României.

Ceea ce este cel mai important este să ne promovăm principiile ale liberalismului în toate domeniile de activitate. Vom avea teme generale, dar și teme locale care se pot rezolva din Parlamentul României. Cel mai important lucru este să îi determinăm pe constănțeni să iasă la vot. Programul nostru este cel mai bun și echipa noastră cea mai bună. Unificarea legislației maritime, este unul din proiectele noastre”, a declarat Vergil Chițac.

„Constanța are foarte multe probleme de mediu, iar eu am cunoștințele necesare și expertiza profesională pentru a veni cu soluții la aceste probleme. Știu că zona costieră, zona de terenuri cu arii protejate, sunt atâtea probleme în Constanța care au rămas nerezolvate. Să vorbim inclusiv de acel controversat proiect privind șoseaua de coastă.

Toate acestea se pot face, dar cu soluții legale și soluții tehnice, iar eu am experiența necesară pentru a realiza pentru constănțeni aceste proiecte.”, a declarat Lucia Varga, locul 2 pe lista senatorilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Astfel, oficial, candidaţii la Parlament din partea PNL Constanţa sunt:

La Senat: 1. Vergil Chiţac, 2. Lucia Varga, 3. Sorina Tuşa, 4. Costel Stanca, 5. Mihnea Drumea, 6. Nicolae Ciucă, 7. Cristy Băisan;

Camera Deputaţilor: 1. Bogdan Huţucă, 2. Robert Boroianu, 3. Ana Marcu, 4. George Niculescu, 5. Oana Florea, 6. Ioan Tofolean, 7. Cătălin Anghel, 8. Felicia Ovanesian, 9. Marian Cruşoveanu,10. Stere Hira,11. Ioan Solomon,12. Cristian Zahariuc,13. Nicolae Dudu, 14. George Muhscină.

Autor: Claudia CORBU. replicaonline.ro. 28 octombrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply