Locuri de muncă la Kaufland. Ce salarii primesc angajații lanțului german de magazine

0
4677
kaufland-saturn

Foto: Kaufland Saturn, Mangalia.

Lanțul de magazine Kaufland scoate la concurs o mulțime de locuri de muncă. Se fac angajări în această perioadă în magazine din întreaga țară, iar noi am aflat și salariile oferite de angajatorul german.
Toate locurile de muncă scoase la concurs în această perioadă sunt prezentate aici.
Primul post pe care vi-l prezentăm este cel de șef de magazin, cu posturi scoase la concurs în zeci de orașe din țară. Se fac angajări pentru magazine Kaufland din Alba Iulia, Arad, Bacău, Bistrița, București, Brăila, Brașov, Călărași, Câmpulung Muscel, Caransebeș, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Curtea de Argeș, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Hunedoara, Iași, Mediaș, Mioveni, Oradea, Orăștie, Petroșani, Piatra Neamț, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu Secuiesc, Timișoara, Târgu Mureș și Turda. Managerul de magazin se ocupă de conducerea, coordonarea și controlul optim al activităților și angajaților, de motivarea și dezvoltarea profesională a acestora, de implementarea și respectarea standardelor conform politicii companiei şi de realizarea planului de vânzari și a inventarelor dar şi de respectarea bugetelor.
Vă puteți înscrie pentru aceste locuri de muncă aici.
Locuri de muncă pentru lucrători comerciali în magazinele Kaufland
Al doilea job care ne-a atras atenția este cel de lucrător comercial în magazinele Kaufland din Bistrița, Brașov, Carei, Cluj-Napoca și Mangalia. Lucrătorul comercial se ocupă de aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor respectând procesele tehnologice specifice fiecărui raion, plasarea mărfurilor în spațiile destinate vânzării conform regulilor și procedurilor interne cu respectarea principiului FIFO; verificarea termenelor de valabilitate și respectarea reglementărilor interne cu privire la acestea; recepția, depozitarea și manipularea produselor conform legislației și specificului fiecărui raion și asigurarea curățeniei. De asemenea, e responsabil de servirea amabilă și orientată către client asigurând deservirea rapidă la vitrina asistată și la case.
Puteți aplica pentru acest loc de muncă aici.
Mai multe informatii despre joburi la Kaufland găsiți aici:
http://greatnews.ro/locuri-de-munca-la-kaufland-ce-salarii-primesc-angajatii-lantului-german-de-magazine/

Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro



Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply