Limanu şi Vama Veche intră în Asociaţia Litoral – Delta Dunării

0
1879

farmec.ro
carturesti.ro%20

corina-martin-daniel-georgescu-limanu1

Primaria cu nr. 10 in Asociatia Litoral-Delta Dunarii! Astazi am avut o întâlnire oficiala cu Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu. Au participat si reprezentanţi ai investitorilor din Vama Veche – 2 Mai.
Am prezentat modul de funcţionare al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi al Taxei de promovare a turismului Mamaia – Sat Vacanţă, am discutat proiecte de dezvoltare si promovare pentru Vama Veche, Limanu, 2 Mai si Hagieni.
Vestea buna este ca Primăria Limanu, dar şi investitori din Vama Veche (agenţi economici privaţi) aderă în această săptămână la Asociaţia Litoral – Delta Dunării!

corina-martin-daniel-georgescu-limanu2

Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării:
„Incepând din acest an, chiar de la 1 mai, am inclus în strategia noastră de acţiune la Asociaţia Litoral – Delta Dunării dezvoltarea turistică şi promovarea sudului extrem al Litoralului românesc, şi anume Vama Veche şi 2 Mai, ca produs turistic ce are deja un brand distinct şi cunoscut deja, însă pe care consider că trebuie să îl dezvoltăm şi promovăm mult mai activ.
Pe data de 1 Mai am organizat prima acţiune de presă pentru promovare la Vama Veche şi am iniţiat discuţii cu investitorii locali, pentru a determina crearea unui concept distinct de promovare a acestui produs turistic cu care Litoralul Românesc se distinge, şi anume „spiritul Vama Veche”. Ne-am propus să integrăm Vama Veche şi 2 Mai în strategia noastră de management de destinaţie pentru Dobrogea şi să creăm astfel un concept distinct pe care să îl promovăm la nivel naţional şi internaţional, la târgurile şi evenimentele de turism la care participăm.
Mă bucur să înregistrăm primăria cu numărul 10 între membrii Asociaţiei Litoral – Delta Dunării ce reprezintă autorităţi locale şi am discutat deja proiecte concrete de promovare cu Primarul Daniel Georgescu şi cu investitorii din Vama Veche, care devin de azi membri în Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
Vama Veche reprezintă cel mai nou brand turistic pe care îl vom promova la târgurile de turism la care urmează să participăm. De asemenea, vom realiza un film de promovare, broşuri şi infotripuri cu agenţi de turism la Vama Veche, 2 Mai, Limanu şi Hagieni.”

corina-martin-daniel-georgescu-limanu5

Declaraţie Daniel Georgescu, Primarul comunei Limanu:
„În calitate de primar nou al comunei Limanu, sunt foarte bucuros să ader la strategia Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, care realizează managementul acestei destinaţii. Am discutat azi proiecte pentru dezvoltarea turistică a localităţilor pe care le reprezint şi pentru promovarea coerentă a acestora, alături de ceilalţi membri ai Asociaţiei Litoral – Delta Dunării. Ca primar, am proiecte ambiţioase pentru dezvoltarea şi promovarea turismului local şi mă bucur că le pot pune în practică, cu sprijinul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.”
Declaraţie Mugur Cristea, reprezentant Vila Tagoo şi Vila Maris, Vama Veche:
„Odată cu schimbarea administraţiei locale, e prima dată după 16 ani când Vama Veche are ocazia de a fi promovată la nivel naţional şi internaţional, alături de membrii celei mai puternice organizaţii de management al destinaţiei din România. Ne dorim să avem reprezentanţi în Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu care să construim proiecte de promovare şi să implementăm cât mai curând modelul taxei de promovare Mamaia – Sat Vacanţă.”

#vamaveche #limanu #primaria10 #asociatialitoraldeltadunarii#visitvamaveche #litoral


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply