PSD Constanţa deschide lista de candidaţi la Parlament cu un deputat de Botoşani şi cu Liviu Brăiloiu

0
917

Nicolae Moga, „taxat” de liderii de la centru chiar de ziua lui.

psd_constanta_colaj

S-au limpezit apele la PSD Constanţa. Social-democraţii au prezentat, ieri, lista de candidaţi, iar conducerea de la centru a partidului a avizat numele propuse, însă a făcut şi o modificare privind ordinea de la Senat. De fapt, cu ordin de la centru, lista este deschisă la Camera Deputaţilor de un necunoscut constănţenilor – un fost secretar de stat în Ministerul Economiei, iar la Senat – de fostul prefect Liviu Tit Brăiloiu (asta cu toate că de la malul mării altul era numele notat în dreptul cifrei 1).

După episoadele facerii „cu cântec” a listei de candidaţi pentru alegerile parlamentare din această iarnă (episodul Cătălina Ponor şi Alexandru Căutiş), organizaţia PSD Constanţa se poate declara achitată de „sarcini”. Ca să spele „păcatele” anterioare, social-democraţii constănţeni au notat, cuminţi, în lista de candidaţi, un nume absolut necunoscut judeţului: Iulian Iancu, în prezent deputat de Botoşani (!) şi fost secretar de stat în Ministerul Economiei, este pe prima poziţie pentru Camera Deputaţilor din partea PSD Constanţa. Pe locul 2 este actualul deputat de Constanţa Mircea Titus Dobre, pe 3 – deputatul de Constanţa Cristina Dumitrache, pe 4 – actualul deputat de Constanţa Radu Babuş, pe locul 5 – George Vişan, pe locul 6 – parlamentarul Florin Gheorghe (fost membru PDL şi PMP), pe 7 – Luminiţa Vlădescu (viceprimar al municipiului Medgidia), pe locul 8 – Marioara Cojoc (consilier), pe locul 9 – Nicolae Tănase (preşedinte PSD Mangalia), pe locul 10 – Teodor Patrichi (consilier municipal), pe locul 11 – Dumitru Lungoci (în prezent director al Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri), pe locul 12 – Mariana Gâju (primar al comunei Cumpăna), pe locul 13 – Marcel Brătianu (fiul jurnalistului Traian Brătianu), 14 – Dragoş Făină, 15 – Florin Chelaru (primar al oraşului Năvodari).

La Senat, deşi iniţial Constanţa transmisese la Bucureşti o listă care se deschidea cu numele actualului senator Nicolae Moga, CEx-ul a „sucit” un pic ordinea, după cum urmează: 1. Liviu Tit Brăiloiu, 2. Nicolae Moga, 3. Mihu Ştefan (fost şef al Administraţiei Finanţelor Publice), 4. Lucian Băluţ (fost director al Portului Constanţa), 5. Daniel Georgescu (primarul comunei Limanu), 6. Veronica Gheorghe (consilier judeţean), 7. Aurelian Marin (consilier local). În legătură cu modificarea de la Senat, Liviu Brăiloiu a declarat, ieri seară, că nu ştia acest lucru, în timp ce Nicolae Moga, care îşi serba ziua de naştere, a confirmat că, într-adevăr, aceasta a fost decizia.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Miercuri, 26.10.2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply