“Maraton” de BASCHET, cu un bilanț mai mult decât pozitiv: CINCI VICTORII si doua înfrângeri (Galerie FOTO)

0
793

maraton-de-baschet13

După un adevărat “maraton” de baschet, sâmbătă și duminică, echipele clubului nostru au avut nu mai putin de sapte meciuri, bilanțul fiind unul mai mult decât pozitiv: cinci victorii si doua înfrângeri.
Echipa de minibaschet a deschis acest weekend, câștigând fără probleme cele doua meciuri din cadrul Campionatului Județean de baschet organizat la Constanta.
După amiază, fetele de U 14 au pierdut după un meci mai bun din punct de vedere al combativitatii, cu echipa din Bucuresti.
Duminică, juniorii “mari” au cedat lupta în fata celor de la Dan Dacian București, după un joc fără continuitate, alternând momentele bune cu cele de lipsa de concentrare.
Tot duminică, băieții de U 13 au făcut deplasare la Tulcea, unde, după meciul disputat cu echipa CSS Tulcea, au reușit sa-si atribuie locul întâi din grupa, terminând astfel turul fără nici o înfrângere.
Nu puteam încheia acest weekend decât în aceeasi nota pozitiva, cu cei mai mici sportivi ai nostri, baby baschet, care au reușit doua victorii frumoase în Campionatul Județean de baschet.
Suntem mândri de toti sportivii clubului nostru pentru evoluția lor, multumim partenerilor nostri, parintilor si tuturor celor care ne sustin.
MC Ball Mangalia, 23.10.2016.
GALERIE FOTO:

maraton-de-baschet1 maraton-de-baschet2 maraton-de-baschet3 maraton-de-baschet4 maraton-de-baschet5 maraton-de-baschet6 maraton-de-baschet7 maraton-de-baschet8 maraton-de-baschet9 maraton-de-baschet10 maraton-de-baschet11 maraton-de-baschet12 maraton-de-baschet13 maraton-de-baschet14 maraton-de-baschet15 maraton-de-baschet16 maraton-de-baschet17

mc-ball-sigla


Mangalia News, Luni, 24.10.2016.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply