Paul Foleanu: ‘Mangalia a pierdut definitiv o parte din terenul pe care se află Santierul Naval DMHI’

0
728
snm5-dmhi
Din pacate pentru Mangalia, actuala conducere executiva a pierdut procesul de granituire cu localitatea Limanu. Astfel 23 de hectare teren intravilan, pe care este amplasat o parte din Santierul Naval DMHI SA, trec in raza teritorial-administrativa a localitatii Limanu.
    Pierderea este pentru bugetul Mangaliei de circa 500 000 de euro anual. Cu acesti bani Mangalia putea construi in fiecare an: o scoala, o gradinita, un bloc sau putea asfalta cate o statiune.
    Am tras semnale de alarma inca din primavara acestui an referitor la faptul ca gestionarea acestui proces nu este facuta in mod responsabil, ca au fost platite onorarii imense unui avocat care va pierde acest dosar, insa am fost acuzat ca inventez teme de campanie electorala. Din nefericire pentru generatiile viitoare ale Mangaliei, am avut dreptate.
    Cer public demisiile persoanelor care au gestionat aceasta situatie prin care Mangalia ramane definitiv fara o parte importanta din Santierul Naval, pentru a evita viitoare pierderi la fel de grave.
    Nu vreau sa numesc persoanele a caror demisie o cer deoarece nu doresc sa se creada ca politizez acesta pierdere deosebit de grava.
    Am speranta ca mai exista in lumea in care traim onoare, iar asumarea raspunderii actului de administrare a orasului impune in astfel de situatii DEMISIA.
    Consilier Local al Municipiului Mangalia,
Foleanu Paul Florin, miercuri, 19 octombrie 2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply