Daniel Georgescu – „S-a corectat o mare nedreptate pentru localitatea noastră”. Limanu a câștigat definitiv procesul cu Mangalia

0
1088
limanu_daniel_georgescu_primar1 (Small)
ZIUA de Constanta: Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins „excepţia inadmisibilităţii recursului formulat de Consiliul Local Mangalia şi a lipsei de interes a acestuia în declararea recursului împotriva sentinţei civile nr. 237 din 16.02.2016, precum şi excepţia lipsei calităţii procesual active a Consiliului local Mangalia de a formula recurs împotriva aceleiaşi sentinţe, excepţii invocate de intimaţii Primarul comunei Limanu şi Comuna Limanu prin Primar, ca neîntemeiate”.
De asemenea, judecătorii au respins „recursul declarat de Consiliul local Mangalia împotriva încheierii din 09.02.2016 şi a sentinţei nr. 237 din 16.02.2016 ca nefondat. Respinge excepţia inadmisibilităţii recursului declarat de Municipiul Mangalia prin Primar şi Primarul municipiului Mangalia şi excepţia lipsei calităţii procesuale active a municipiului Mangalia prin Primar şi Primarul municipiului Mangalia de a declara recurs împotriva încheierii din 09.02.2016, excepţii invocate de intimaţii Primarul comunei Limanu şi Comuna Limanu prin Primar, ca neîntemeiate”.
Totodată, magistrații au admis „excepţia lipsei de interes a municipiului Mangalia prin Primar şi Primarul municipiului Mangalia de a declara recurs împotriva încheierii din 09.02.2016 invocată de Primarul comunei Limanu şi Comuna Limanu prin Primar şi respinge acest recurs ca lipsit de interes. Admite recursul declarat de municipiul Mangalia şi Primarul municipiului Mangalia. Casează în parte încheierea din 25.03.2014 în sensul că admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Primarului municipiului Mangalia invocată de Primarul municipiului Mangalia şi Municipiul Mangalia prin Primar şi respinge acţiunea formulată împotriva Primarului municipiului Mangalia ca fiind îndreptată împotriva unei persoane lipsită de calitate procesuală pasivă. Menţine restul încheierilor şi sentinţa recurată”, se arată în minută.

Decizia este definitivă.

    „Este o mare bucurie pentru comunitatea noastră! S-a corectat o mare nedreptate pentru localitatea noastră. Ținând cont că de 30 de ani această zonă era trecută la Mangalia pe nedrept. Cred că ar trebui să ne gândim să le solicităm și taxele și impozitele încasate în cursul acestor ani. Deși cred că nu va fi posibil, așa va fi drept. Ca suprafață ne referim la jumătate din suprafața șantierului și la tot digul care pornește dinspre Portul Mangalia până la Callatis Gaz inclusiv. Am avut două avocate extraordinare – Cristiana Anghel și Dumitra Daon. Nu are rost să discutăm pe ce sume ne-au apărat dânsele și pe ce sumă a fost apărat Mangalia. Din câte știu, Mangalia a avut un avocat de 1 milion 400 de lei fără TVA, noi am avut avocate de 6.000 de lei. Au fost două fete extraordinare care ne-au susținut cauza impecabil la Ploiești”, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, primarul din Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu.
Mai mult, în ziuaconstanta.ro, Miercuri, 19 octombrie 2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply