Goldterm Mangalia începe furnizarea căldurii în oraş

0
786

mangalia_goldterm_centrala_termica

Societatea de termoficare Goldterm Mangalia S.A. informează că, începând de vineri dimineaţă, va furniza agent termic în sistemul centralizat din municipiul Mangalia.
La instituţiile de învăţământ din oraş, furnizarea agentului termic a început încă de luni, 17 octombrie, astfel încât elevii să parcurgă orele de curs în condiţii optime.
Potrivit directorului Goldterm, Dan Georgescu, furnizarea căldurii începe, conform legii, în condiţiile în care se înregistrează trei nopţi consecutive cu temperaturi sub 10 grade Celsius.
“Până vineri dimineaţă, sunt îndeplinite condiţiile de furnizare a agentului termic către populaţie. Însă, furnizarea căldurii nu se va face la asociaţiile de proprietari care au acumulat restanţe către Goldterm. Pe această cale, facem un apel către restanţieri să-şi plătească datoriile pentru a nu avea de suferit şi cei care sunt cu plata la zi”, a subliniat Dan Georgescu.
La sfârşitul săptămânii trecute, S.C. Goldterm Mangalia S.A. a demarat probele la rece pentru furnizarea energiei termice necesare încălzirii locuinţelor. Conform reprezentanţilor societăţii, nu s-au înregistrat probleme deosebite pe parcursul manevrelor specifice de pregătire în vederea furnizării agentului termic către asociaţiile de proprietari din oraş.
Pentru mai multe informaţii legate de furnizarea căldurii, locatarii beneficiari ai serviciilor S.C. Goldterm Mangalia S.A. pot contacta dispeceratul societăţii.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


Mangalia News, Marti, 18 octombrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply