Claudia și Paula Pavel – Mame-surori și suflete pereche (Pictorial-Interviu)

1
2746

claudia-si-paula-pavel

Claudia și Paula Pavel redefinesc relația dintre surori cu o iubire fără margini. Când nu mai crezi în familie, o întâlnire cu cele două femei frumoase, care seamănă extrem de bine între ele (și amândouă cu mama lor) îți poate revigora toate speranțele.

Locuiesc împreună, într-o casă frumoasă la Corbeanca, și îl cresc pe Noah cu devotamentul a două mame cu normă și suflet întreg. Claudia-Cream și sora ei, Paula, au trăit experiența americană, au făcut școli și proiecte artistice pe tărâmul miraculos de peste Ocean, Claudia a trăit o mare dragoste, de pe urma căreia a rămas cu cea mai frumoasă amintire din lume – un băiețel cu părul inele-inele și zâmbet șugubăț – dar viața le-a adus din nou acasă, unde le e bine, pentru că sunt mereu împreună.

Fotografii de Paul Buciuta; Vestimentație Deea Buzdugan; Make-up artist Inna Lupu; Hair-style Monalisa Cristache, salon Fason by Cristina Grama.

Claudia: Sunt mamă și nu am altă opţiune decât să merg înainte

Alice Năstase Buciuta: Câți ani are și cum îl cheamă pe băiețelul tău, Claudia?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Claudia Pavel: Are doi ani și jumătate și îl cheamă Noah Mihail Pavel Lewis. I-am pus și cel de-al doilea prenume, Mihail, în primul rând pentru că s-a născut de Sfinții Mihail și Gavril, în noiembrie, dar şi pentru că, oriunde intram când eram gravidă – într-o cameră sau într-un club, bar, restaurant, începea o piesă de-a lui Michael Jackson de fiecare dată, nu îmi venea să cred!

claudia-pavel-si-noah

Marea Dragoste / revistatango.ro: V-ați luat casă aici, la Corbeanca și o amenajați cu mare grijă… De ce ați făcut o asemenea investiție?

CLAUDIA PAVEL: Ne-am mutat aici din decembrie și am luat decizia asta pentru că mi-am dorit foarte mult ca Noah să aibă o grădină, să îşi culeagă el mărul din copac la un moment dat, să aibă loc de joacă. Într-un apartament cât spaţiu poţi să ai? Mama ne ajută și ea, mititica de ea l-a lăsat pe tata la Mangalia (râde) şi a venit, stă cu noi.

Marea Dragoste / revistatango.ro: Şi mai aveţi şi pe altcineva, bonă?

CLAUDIA PAVEL: Deocamdată, nu. Dar am început să îl duc pe Noah la grădiniță şi lucrurile s-au mai simplificat pentru mine, cât de cât. Oricum, pentru mine a fost o perioadă nebună, relansarea nu este uşoară. O relansare, așa cum am eu aici, înseamnă foarte multă muncă, foarte multe drumuri, foarte multe discuţii şi abia acum se materializează practic toată munca mea de când sunt în ţară. Ieri am filmat în sfârşit videoclipul piesei „Sună-mă”, o piesă în colaborare cu Famous Production (Randi) şi Universal Music România. Am și o dublă lansare. (…)

Marea Dragoste / revistatango.ro: Cum au evoluat lucrurile pentru tine ca mamă? Ți-a fost mai ușor, pe măsură ce a trecut timpul?

CLAUDIA PAVEL: Faptul că o am pe mama e minunat pentru că nu m-aş fi simţit confortabil să îl las pe Noah cu o bonă. Una e să ştiu că îl las cu mama când eu am treabă, alta e să ştiu că îl las cu cineva străin. Nu l-am dus la grădi până acum, pentru că am vrut să înceapă să vorbească, cât de cât, iar acum îl duc la o grădiniţă în limba engleză tocmai ca să nu uite engleza. Eu încerc să vorbesc ambele limbi cu el, dar, oricum, peste tot se vorbeşte în română, deci a trebuit să îl duc la o grădiniţă în care se vorbeşte limba engleză. Lucrurile sunt la fel. Viaţa cotinuă în mod firesc. Sunt mamă şi asta este cel mai important pentru mine. E prioritatea mea numărul unu.

Marea Dragoste / revistatango.ro: Ultima dată când am vorbit, îmi spuneai că stați doar câteva luni în țară, că viața e în America și că veți pleca repede înapoi.

CLAUDIA PAVEL: Între timp, s-a schimbat situaţia. Am decis să rămânem aici pentru că aici e ţara mea, aici e casa mea, aici îmi doresc să crească Noah, cel puțin deocamdată. El, oricum, e un copil internaţional. Putem să zburăm oricând, ca să îl viziteze pe tatăl lui, tatăl lui poate să îl viziteze pe el aici. Şi pentru mine şi pentru Jeremy, copilul este cel mai important. Interesul copilului e prioritatea noastră şi cel mai bine, deocamdată, este aici.

Marea Dragoste / revistatango.ro: E şi ceva rău în asta, nu-i așa? Înseamnă că tu și Jeremy v-aţi despărţit şi că nu mai aveţi planuri de căsătorie, așa cum îmi povesteai în toamna trecută…

CLAUDIA PAVEL: Îţi dai seama că, dacă am luat decizia să rămân aici, nu e o decizie întâmplătoare…

Marea Dragoste / revistatango.ro: A fost greu, ai suferit? Cum ai trecut peste ruptura asta?

CLAUDIA PAVEL: O mamă în general nu are de ales decât să vadă înainte, să meargă înainte. Puiul ei este cel mai important. N-a fost ușor, dar sunt fericită cu toate deciziile pe care le-am luat vreodată. Eu cred foarte mult în Dumnezeu şi în destin, iar Noah este totul pentru mine. Acum sunt acasă (zâmbeşte). Sunt acasă cu iubirea vieţii mele. Iar eu acum știu că o mamă nu are cum să gândească altfel decât pozitiv, nu are altă opţiune decât să fie puternică. Toată lumea mă întreabă „nu ţi-e greu?”. Nu, pentru că sunt mamă: nu există altă opţiune decât să mergi înainte, să îţi creşti copilul cu toată dragostea, să faci totul pentru el. O mamă slabă nu e ok pentru copil. Eu nici măcar nu mă consider o femeie puternică, ci o femeie normală, o mamă, atât!

claudia-pavel

Marea Dragoste / revistatango.ro: Contează mult şi pentru tine şi pentru el faptul că revii pe scene, că te ocupi de cariera ta?

CLAUDIA PAVEL: Da, chiar despre asta este vorba. Vreau ca Noah să aibă o mamă de care să fie mândru, de la care să înveţe etica muncii, să ştie că are o mamă muncitoare, luptătoare şi care a făcut totul pentru el întotdeauna.

Marea Dragoste / revistatango.ro: Crezi în muncă? Crezi că asta e calea cea bună?

CLAUDIA PAVEL: Da, pentru mine este singura cale. Independenţa cred că orice om trebuie să o aibă, indiferent de situaţie, pentru că în viaţa asta nu te poţi baza decât pe Dumnezeu şi pe tine însăţi, ca femeie, sau ca bărbat, mai ales. Un bărbat ar trebui să aibă grijă să îşi susţină familia. Indepedenţa este foarte importantă pentru mine şi aşa am fost şi eu crescută de mama mea.

Marea Dragoste / revistatango.ro: Nu numai mama te ajută, văd că şi Paula e trup și suflet alături de tine…

CLAUDIA PAVEL: Da, Paula e inclusă în pachet, Noah are două mame (râde).

 Marea Dragoste / revistatango.ro: Aşa aţi fost de mici tu cu Paula, aşa foarte bine v-aţi înţeles dintotdeauna?

CLAUDIA PAVEL: Da. Aşa ne-a crescut mama. Dacă aveam o bomboană, o împărţeam în două. Sunt convinsă că sora mea e sufletul meu pereche, iar Noah este… al treilea suflet pereche, pentru amândouă.

Vă invităm să citiți articolul integral și să vizionați pictorialul foto AICI.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Bravo, Claudia! Sa fii puternica! Esti acasa. In strainatate sunt toti reci, acasa ai familia. Numai asta conteaza, atunci cind o iei de la inceput.

Leave a Reply