Se spune că dacă nu ai bătrâni, să ţi-i cumperi. Noi avem. Să nu-i uităm!

0
2579
batrani
Ne-au învăţat cum să pășim şi ne-au arătat drumul în viaţă. Ne-au învăţat să fim oameni şi ce înseamnă respectul. Ei sunt cei pe care i-am iubit prima oară şi de la ei am învăţat că a iubi înseamnă a oferi şi a te sacrifica. Ei sunt bătrânii noştri.
   Unii ne sunt părinţi, alţii ne sunt bunici, iar pe cei mai mulţi nici măcar nu îi cunoaştem.
   Se spune că dacă nu ai bătrâni, să ţi-i cumperi. Noi avem. Îi vedem pe stradă, păşind cu picioare tremurânde, gârboviţi de amintirile unei vieţi ce se află la capăt de drum.
   Îi vedem în parcuri, stând pe câte o bancă, privind la copilaşii ce se joacă sau la trecători, cu speranţa că cineva cunoscut va trece pe acolo şi le va ţine companie.
   Îi mai vedem mergând împreună, el alături de ea, ţinându-se de mână, demonstrând că dragostea nu are vârstă, fiindu-ne exemplu de devotament şi de iubire.
   Astăzi este ziua lor. Este Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Dincolo de a le ura la mulţi ani, trebuie să nu-i uităm.
   Organizaţia PMP Mangalia, cu ocazia acestei zile, a ales să meargă în vizită la un grup de bătrâni şi să le ofere, în primul rând, sentimentul că nu sunt singuri.
   Să vă fie bătrâneţea uşoară, să fiţi sănătoşi şi să vă bucuraţi întotdeauna de dragostea şi de respectul celor din jur.
   La mulţi ani, iubiţii noştri bătrâni!
   Partidul Miscarea Populara Mangalia, Sâmbătă, 1 octombrie 2016.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply