LA MULTI ANI, MANGALIA!
(8 Septembrie este și ZIUA MANGALIEI!)

1
623

“Astazi este ziua Mangaliei. Stabilită oficial, printr-un HCL.

Administrația orașului este supărată pe cetățenii Mangaliei.

De ziua Mangaliei a organizat NIMIC. (Același NIMIC ca și de Ziua Marinei).

Când s-a votat agenda de evenimente, dl primar a propus-o săracă și i-am reproșat acest lucru. Dar nu mă așteptam să se organizeze NIMIC.

Când l-am întrebat ieri pe dl viceprimar despre ce s-a organizat pentru Ziua Mangaliei, mi-a întors spatele si s-a refugiat în biroul dânsului. L-am urmat si am insistat să mă lămuresc si mi-a ridicat din umeri.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La departamentul Turism si Evenimente, dna Alina Nițoi este în concediu.

Am intrebat funcționarele de acolo dacă stiu ceva, dar Georgiana Teodorescu mi-a răspuns că nu stie nimic, este in alt departament si nu stie nici cine o înlocuiește pe dna Alina Nițoi.

La secretara dlui primar am aflat exact că dna Georgiana Teodorescu îi tine locul. A ieșit dl primar si m-a certat că angajaților primăriei le este teamă de mine. De-asta sunt mințit? Am să mă duc cu flori. Dar atribuțiile tot trebuie să își îndeplinească, fie că le sunt simpatic sau nu.

Și am aflat cu stupoare că Ziua Mangaliei a fost pe 3 septembrie si a fost procesiunea religioasă organizată de Protoierie. Ce legătură are 3 septembrie cu agenda de evenimente aprobată cu HCL?

Nu mai înțeleg nimic ce se întâmplă cu primăria noastră.

Executivul nu pune în aplicare nici agenda de evenimente pe care si-a inițiat-o, așa cum este: săracă în evenimente.

Incapabilitate? Nefuncționalitate? Răutate? (Este o vorbă în popor “S-a supărat …….. pe sat”. Nu jignesc, mă refer la principiu.)”

lista-evenimente

Ozghiun Menabit, consilier local PSD Mangalia,

Joi, 8 sept.2016.

Ziua-Mangaliei-8sept2013piese-auto-mangalia.ro1 COMENTARIU

 1. Mulțumim că măcar dumneavoastră domnilor consilieri ne mai comunicați câte ceva și că deveniți agasanți pentru tot personalul acela din primărie care-și încasează salariile din dările noastre, dar care nu consideră că ne datorează nimic.
  Consilierii PNL, doar sărută tălpile celui care i-a pus pe listă, sunt lipsiți de voință și judecată proprie și evident de responsabilitate, deși sunt oameni dintre noi, pe care îi cunoaștem, cu care ne salutăm și față de care aveam, repet, AVEAM, respect. Probabil că recunoștința veșnică față de ”conducătorul iubit” este elementul la modă printre consilierii PNL.
  Umblă vorba prin târg că nu mai există bani în primărie și că de aceea primarul ”s-a dat la fund”, iar consilierii lui asemenea.
  Păi dacă e așa, poate ceilalți consilieri solicită un audit să vadă pe unde s-a pierdut bunăstarea orașului.
  Cred că tare proști ne crede domnul primar dacă a ajuns să se laude cu o șosea care va aduce tot puhoiul ăla de turiști prin Mangalia, ocolind Eforiile, cu niște coșuri de gunoi inexistente, un iluminat stradal dispărut în negurile timpurilor, un trotuar rupt și un concert.
  Mă alătur concetățeanului meu, d-l Menabit și vâ/ îmi urez: La mulți ani Mangalia! Și fără artificii, concerte sau evenimente, e încă ziua ta.
  Dumnezeu ne-a dăruit marea, măcar pe asta nu poate să ne-o ia domnul primar.

Leave a Reply