Engie (fostul Congaz) pregăteşte investiţii serioase în extinderea reţelei de gaze în județul Constanţa

0
585
gaze
Mai multe localităţi constănţene sunt vizate de o investiţie de aproape 30 de milioane de lei care urmează să fie făcută de Engie S.A. România, cunoscută pe plan local ca fostul Congaz.
Compania a lansat recent, o licitaţie publică prin care doreşte să contracteze trei agenţi economici care să se ocupe de proiectare şi execuţie în extinderea conductei de gaze naturale şi branşamente de gaze naturale.
Investiţia care vizează 21 de judeţe din întreaga ţară, inclusiv Bucureşti a fost estimată la o valoare totală de 199.366.308 lei fără TVA, bani din surse proprii, a fost împărţită pe mai multe loturi.
Potrivit informaţiilor publice furnizate prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, două dintre loturi cuprind mai multe localităţi constănţene.
Astfel, unul dintre ele include localităţile Cogealac, Valu lui Traian, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Mamaia, Medgidia, Năvodari, Ovidiu, Palazu, investiţia pentru aceste zone fiind estimată şa 13.782.240 lei fără TVA.
Alţi 14.389.830 de lei fără TVA ar urma să fie investiţi în localităţile extinderea reţelei de gaze din localităţile Cumpăna, Lazu, Agigea, Eforie Sud şi Eforie Nord, Negru Vodă.

Mai mult, în observator.ro, Sâm­bă­tă, 3 sept.2016.


Fol­low us: Man­ga­li­a­News Punc­tRo, to Face­bo­ok and @MangaliaNews, on Twit­ter

Pie­se auto și acce­so­rii pen­tru toa­te tipu­ri­le de auto­tu­ris­me, în Man­ga­lia, lân­gă Casa Tine­re­tu­lui:
piese-auto-mangalia.ro
Locuri de mun­ca in Man­ga­lia:
Jobs by neuvoo.ro


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply