Dezbatere publică la Mangalia privind proiectul “Dezvoltare turistică în staţiunea Saturn” (Documente)

0
1006
saturn-simulare-1
Primăria Municipiului Mangalia doreşte să obţină finanţare europeană pentru proiectul “Dezvoltare Turistică în Staţiunea Saturn”.
   Având în vedere prevederile Programului Operaţional 2014 – 2020, Axa prioritară 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului; Prioritatea de investiţii 7.1, investiţia propusă beneficiază de susţinerea entităţilor implicate în dezvoltarea locală (structuri asociative, reprezentanţi ai societăţii civile, mediul de afaceri etc.).
Investiţia va fi supusă consultării publice de către primărie pentru un termen de 30 de zile, în vederea conştientizării mediului local.
   În urma consultării publice, Primăria Municipiului Mangalia va realiza o întâlnire împreună cu entităţile implicate în dezvoltarea locală (structuri asociative, reprezentanţi ai societăţii civile, mediul de afaceri etc.) pentru obţinerea susţinerii cu investiţii a proiectului propus de solicitant, unul din indicatorii programului fiind creşterea numărului de angajaţi în staţiune.
   Acest proces se va desfăşura în conformitate cu prevederile legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică şi a legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare.
   Cei interesaţi de respectivul proiect pot trimite informaţii sau sugestii până la data de 26.10.2016, pe adresa de e-mail: [email protected] sau la nr. de telefon: 0241.75.10.60.
   Documentaţia tehnică cu privire la proiectul “Dezvoltare Turistică în Staţiunea Saturn” o puteţi vizualiza pe site-ul primăriei: www.mangalia.ro și în imaginile de mai jos:

giratoriu-a

s-triunghi-1 saturn-triunghi-2 s-triunghi-3
simulare-2 simulare-3 saturn-simulare-4 simulare-5 simulare-6 simulare-7 simulare-8saturn-cetate-bcetate-c1-plan-de-situatie-lavrion2-plan-de-situatie-lavrion3-plan-de-situatie-lavrion4-plan-de-situatie-greenport5-plan-de-situatie-greenport6-plan-de-situatie-greenport7-plan-de-situatie-greenport8-plan-de-situatie-greenport9-plan-de-situatie-greenport10-plan-de-situatie-corneliu-coposu11-plan-de-situatie-corneliu-coposu-212-plan-de-situatie-henry-ignatie13-plan-de-situatie-corneliu-coposu-314-plan-de-situatie-corneliu-coposu-4

26 septembrie 2016. Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply