PMP Mangalia a marcat Ziua Internaţională a Curăţeniei printr-o actiune de ecologizare a zonei La steaguri din Neptun (FOTO)

0
907

3pmp-mangalia-la-steaguri

V-am prezentat acum câteva zile o zonă din Neptun, mai exact faleza şi digul de la steaguri, unde mizeria şi mormanele de gunoi stăpâneau peste tot.
   Nu am rămas doar la stadiul de a fotografia şi de a arăta cu degetul, ci am ales ca astăzi, 24 septembrie, pentru a marca Ziua Internaţională a Curăţeniei, care a fost ieri, să mergem în acelaşi loc pentru a-l curăţa şi a-l face să arate aşa cum ar trebui, dovedind astfel că ne pasă si punem mâna la muncă.
   Nu este o acţiune solitară, PMP Mangalia având în agenda de lucru şi alte acţiuni de acest fel, urmând ca pe viitor să ne mobilizăm la fel ca astăzi şi să mergem peste tot acolo unde este nevoie. Am fost plăcut surprinşi de felul în care am fost întâmpinaţi de către oamenii de pe plajă, aceştia chiar alăturându-se nouă, muncind cot la cot cu noi.
   Felicitări lor şi felicitări şi tinerilor care ne-au sprijinit şi care ne-au fost alături!
   Suntem o echipă care și-a propus să lase altora certurile sterile, promisiunile fără acoperire, disputele care au drept unic scop aruncarea de praf în ochi. Suntem o echipă care vrea să se implice. Unii sunt experți în orice subiect de discuție; noi vrem să facem cu adevărat ceva.

1pmp-mangalia-la-steaguri 2pmp-mangalia-la-steaguri 3pmp-mangalia-la-steaguri 4pmp-mangalia-la-steaguri 5pmp-mangalia-la-steaguri 6pmp-mangalia-la-steaguri 7pmp-mangalia-la-steaguri 8pmp-mangalia-la-steaguri 9pmp-mangalia-la-steaguri 10pmp-mangalia-la-steaguri 11pmp-mangalia-la-steaguri 12pmp-mangalia-la-steaguri 13pmp-mangalia-la-steaguri 14pmp-mangalia-la-steaguri 15pmp-mangalia-la-steaguri 16pmp-mangalia-la-steaguri 17pmp-mangalia-la-steaguri 18pmp-mangalia-la-steaguri 19pmp-mangalia-la-steaguri 20pmp-mangalia-la-steaguri 21pmp-mangalia-la-steaguri 22pmp-mangalia-la-steaguri 24pmp-mangalia-la-steaguri 25pmp-mangalia-la-steaguri 26pmp-mangalia-la-steaguri 27pmp-mangalia-la-steaguri 28pmp-mangalia-la-steaguri 29pmp-mangalia-la-steaguri 30pmp-mangalia-la-steaguri

   PMP Mangalia, sâmbătă, 24 septembrie 2016.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply