Paul Foleanu: Toți locuitorii municipiului Mangalia vor beneficia de subvenționarea pretului la apă și canalizare cu 50%

1
781

paul_foleanu2Ieri, 22.09.2016, in sedinta ordinara a Consiliului Local Mangalia, a fost aprobat un proiect de hotarare, initiat de consilierii locali PSD, PMP si ALDE, prin care toti locuitorii Municipiului Mangalia vor beneficia de subventionarea pretului la apa si canalizare cu 50%.

   Aceasta subventie se va acorda in limita a 7 mc/locuinta, numai pentru locuinta de domiciliu inscrisa in buletinul de identitate.

   Mentionez ca la momentul adoptarii acestei hotarari consilierii PNL impreuna cu domnul Primar au parasit sala de sedinte incercand sa boicoteze adoptarea hotararii.

   Consider ca nu este normala atitudinea consilierilor PNL si a domnului Primar de a parasi sala de sedinte a treia oara in doar cele circa trei luni de la alegerile locale!

   Vom initia in viitoarele sedinte si alte proiecte de hotarari in sprijinul cetatenilor si agentilor economici din Mangalia!

   Paul Foleanu, consilier local PSD Mangalia. 23.09.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Praf in ochi! Cum sa scumpesti apa, iar dupa sa spui ca beneficiezi de subventii.In primul rand cu acei bani puteau face altceva, iar in al doilea rand asta se intampla cand vrei sa faci apa 1 leu/mc :))))

Leave a Reply