ALDE Mangalia: De la 1 noiembrie, locuitorii Mangaliei vor plati apa la jumătate

0
703
ALDE-comunicat-de-presa
“De la 1 noiembrie locuitorii Mangaliei vor plati apa la jumătate. Dacă vrea primarul și dacă nu va găsi căi intortocheate de atac a hotărârii pe care consilierii ALDE, PSD, PMP au inițiat-o și adoptat-o astazi. Noi ne-am ținut de promisiune ba chiar am depășit-o.
Conform Hotărârii de consiliu inițiată și votată astăzi de consilierii ALDE, PSD, PMP, toți locuitorii Municipiului Mangalia vor plăti apa cu o subvenție de 50% ,adică la jumătate in limita a 7 mc/familie, pentru locuința de domiciliu.
Conform statisticilor, 7 mc reprezinta consumul mediu al unei familii in Municipiul Mangalia. Apa de băut, apa necesara spălatului, apa consumată în mod normal de o familie. Această apă este o necesitate in România secolului XXI, nu trebuie să fie un lux.
De aceea considerăm că măcar o mică parte (cca.5%) din banii strânși în plus la bugetul local, bani strânși din taxele si impozitele pe care dumneavoastră, cetățenii, le plătiți, să se întoarcă către dumneavoastră, locuitorii Mangaliei, să vă diminueze facturile lunare și să vă crească, un pic, calitatea vieții.
Spre rușinea lor, consilierii PNL nu au vrut să voteze acest proiect și au părăsit, din nou, sala de ședințe, la ordinul primarului.
Sperăm ca domnul Primar să lase orgoliile politice deoparte, să arate că este primarul locuitorilor Mangaliei și să nu caute chichițe pentru a nu aplica această hotărâre inițiată și adoptată de majoritatea Consiliului Local.
Această majoritate, îi amintim domnului Primar, reprezintă, în mod democratic, majoritatea locuitorilor Mangaliei și
voința locuitorilor Mangaliei este suverană”.
Consilierii ALDE Mangalia,
Leonard Tănase
Nicolae Moroianu
Dragos Bociog.
 ALDE Mangalia, 23.09.2016.




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply