Povestiri din lumea satului, lansate la Mangalia

0
643

povestiridinlumea

La Clubul Artelor „Solteris”, care îşi desfăşoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc, duminică, 25 septembrie, de la ora 15, lansarea cărţii „La un păhărel de veşnicie” – povestiri din lumea satului. Autori: Mariana Moga, membră a Uniunii Scriitorilor Europeni din Republica Moldova şi Puiu Răducan, membru al Uniunii Scriitorilor din Moldova.

Cartea va fi prezentată de Emilia Dabu, preşedintele Clubului Artelor Solteris, membră a Uniunii Scriitorilor din România, alături de Dora Alina Romanescu, membră a Uniunii Scriitorilor din România, Ana Ardeleanu, poetă, membră a Uniunii Scriitorilor Europeni din Republica Moldova, Marius Robert Dincă, Pr. Ioan Aurel Bolba, Loredana Ionela Toader şi Adina Lozinschi.

Lansarea va fi însoţită de o expoziţie colectivă de pictură şi de un recital de poezie din creaţia poetei Mariana Moga, susţinut de artiştii de la Teatrul pentru copii „Magic”.

De asemenea, cantautorul, compozitorul, scriitorul George Şerban va susţine un recital de muzică dedicat toamnei româneşti, iar prozatoarea Adina Lozinschi va susţine un recital de pian. (cugetliber.ro, 21.09.2016).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply