Circ pe podul de la Agigea. Şoferii sunt exasperaţi: unde sunt muncitorii?

0
717

pod-agigea-paznicii

Circ în ceea ce priveşte reabilitarea podului de la Agigea. CNADNR a scos din „joben“ graficul de lucru doar după ce presa a relatat cum circulaţia pe podul nou de la Agigea este blocată, în timp ce pe vechiul pod şuieră vântul.

Asemenea zilelor trecute, nici ieri nu s-a putut vedea picior de muncitor la pod. În schimb, o „armată” de paznici a avut misiunea de a împiedica, pe domeniul public, orice persoană care a vrut să fotografieze sau să filmeze „activitatea” de la pod. „Este nevoie de autorizaţie”, spune unul dintre paznici, care a încercat să-l împiedice pe fotoreporterul „Cuget Liber” să-şi exercite meseria.

După inflamarea spiritelor, CNADNR a venit cu un grafic al lucrărilor, întocmit de antreprenorul Implenia, ce se împarte în trei etape. Între 12 şi 18 septembrie, se fac lucrări premergătoare necesare pentru siguranţa şi protecţia muncii şi verificarea stării tehnice a hobanelor după perioada de suspendare a lucrărilor. Astăzi, va fi transmis un raport de inspecţie al proiectantului Iptana. Apoi vor fi puse panouri de semnalizare rutieră şi agenţi trafic, vor fi verificate şi completate schelele de acces la ancorajele inferioare şi superioare.

Mai mult, în cugetliber.ro, Vineri, 16.09.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply