Veniți lângă Mangalia Tv, în campania "Din inimă dăruiești, un viitor mai bun zidești!"

0
699

ghiozdane-mangalia-tv

Oamenii săraci, dar cu vise frumoase în suflet, au o decenţă şi o mândrie aparte, și niciodată nu întind mâna pentru a primi, cu atât mai puțin pentru a cere pomană, deşi speră într-un colţ modest al sufletului că cineva le va vedea strădania şi va întinde acea mână care să facă diferența.

Ei bine, Mangalia ştie să întindă acea mână înainte de a i se cere. Şi ştiţi de ce? Pentru că în Mangalia oamenii au inimi pline de o mare de iubire şi dorință de a ajuta acolo unde aripile sunt gata de zbor.

Vă amintiţi campania “La început de an şcolar, te provoc să-mi iei ghiozdan“? Campania din anul şcolar 2014-2015 a avut un ecou deosebit în sufletele voastre.

Așadar, la cererea ta, Mangalia, azi lansăm o campanie venită din inimă, pentru anul şcolar 2016- 2017. O campanie care pornește din dorința oamenilor, cu scopul de a ajuta pe cei mai puțin norocoși, dar cu vise în suflet. Pe ei, pe acei copiii cu probleme financiare, dar cu minţi sclipitoare şi dornice de a pătrunde tainele ascunse între coperți, merită să-i ajutăm.

Noua campanie “Din inimă dăruiești, un viitor mai bun zidești!” este gata pentru a primi orice tip de donație, având drept ţintă adunarea de rechizite şi ghiozdane care vor fi dăruite şcolilor cu elevi a căror situație financiară nu este pe măsura viselor lor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia, să sune clopoțelul!

*********************************************************************************

La inceput de an scolar, echipa Mangalia TV va propune sa participati la o noua campanie de donare ghiozdane echipate pentru scoala.

Din inima daruiesti, un viitor mai bun cladesti!”, o campanie care pornește din dorința oamenilor de a ajuta pe cei mai puțin norocoși, dar cu vise în suflet. Pe ei, pe acei copii cu probleme financiare, dar cu minţi sclipitoare, merită să îi ajutăm. Sunt aproximativ 120 de copii din clasele I – IV.

Cei care vor sa doneze, pot sa ne contacteze la nr. de telefon:

0741.529.914 – Ionel Rugea,

0742.855.944 – Cristina Matei

e-mail: [email protected]
www.mangalia.tv
https://www.facebook.com/MangaliaTVonline/
https://www.facebook.com/DinInimaMangalia

Sursa: Mangalia.Tv, 15.09.2016.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply