Cătrănit pe consilieri, edilul Cristian Radu le reproșează că Mangalia pierde ”din mână”, anual, 1,5 milioane de euro!

0
911

intalnire-turism-

Editia de Sud: Prezent la bilanțul sezonului estival 2016, primarul Cristian Radu s-a declarat nemulțumit de lipsa comunicării cu agenții economici din domeniul turismului.

”Ne vedem de cel mult două ori pe an sau dialogăm prin intermediul presei. Cum Mangalia nu există din punct de vedere economic decât datorită șantierului și operatorilor din turism, trebuie să ne îndreptăm mai mult atenția către stațiuni.

În prezent, se lucrează la Primărie la documentația pentru cinci proiecte cu fonduri europene ce vizează executarea mai multor lucrări în stațiuni. Este vorba despre reabilitarea infrastructurii, însemnând iluminat public, tramă stradală, înlocuire mobilier urban, reamenajare căi de acces către plajă etc. Dacă vor fi aprobate, toamna viitoare vor începe activitatea primele șantiere.

Mă nemulțumește însă faptul că, în prezent, peste 8.000 de locuri de cazare sunt închise vara. Motivul, acestea se află în unități de cazare dezafectate. De asemenea, există numeroase active lăsate în paragină aparținând Poștei Române, RADEF etc.”, a declarat edilul Mangaliei.

O altă amărăciune a primarului o reprezintă faptul că în fiecare vară Mangalia pierde 1,5 milioane de euro din cauza consilierilor locali.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în Editia de Sud, Miercuri, 14 septembrie 2016. (Foto: arhiva).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply