Consilierii PNL din Mangalia: “Nu mai vrem scandaluri politice. Este nevoie de colaborare”

0
635

pnlmangalia-presedinte-rc

(Foto: Radu Cristian, presedintele PNL Mangalia).

Consilierii locali liberali din Mangalia lansează un îndemn la linişte şi colaborare spre colegii din celelalte partide. După ce zilele trecute aleşii PNL, în frunte cu primarul Cristian Radu, erau acuzaţi de consilierii PSD şi PMP că sfidează cetăţenii oraşului prin părăsirea şedinţelor când se discută treburi importante pentru urbe, mai exact un proiect de hotărâre privind desemnarea consilierilor locali în consiliile de administraţie ale şcolilor, acum se pare că liberalii mizează mai mult pe calea împăcării.

„Dorim linişte în Consiliul Local pentru adoptarea proiectelor în interesul oraşului. Nu mai vrem scandaluri politice ca până acum, care au ţinut prima pagină a ziarelor. Este nevoie de colaborare pentru îndeplinirea agendei publice, aşa cum a fost ea asumată de fiecare partid în campania electorală.

Referitor la discuţiile din ultima şedinţă de consiliu privind proiectul propus de PSD pe lista suplimentară, acesta va fi dezbătut şi votat cu prima ocazie. Nu s-a întâmplat lucrul acesta acum trei zile deoarece proiectele de hotărâre trebuie dezbătute mai întâi în comisiile de specialitate, unde se întocmesc referatele de aprobare, apoi se dau avizele de legalitate, după care ajung spre votare în Consiliul Local. Vom relua aprobarea acestui proiect la prima şedinţă, urmând, bineînţeles, toate procedurile legale”, au declarat consilierii locali PNL din Mangalia.

sursa: cugetliber.ro, 09.09.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply