A fost finalizat proiectul Parcului Evergreen din Mangalia

0
791

inaugurare-parc-evergreen1

Primăria Municipiului Mangalia a organizat vineri o conferinţă de presă la Clubul Nautic Callatis, prilejuită de finalizarea proiectului “Înființare Parc Evergreen”. Proiectul a fost realizat în cadrul POR 2007-2013, Axa Prioritară 5: “Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul major de intervenţie 5.2 – “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice”.

inaugurare-parc-evergreen2

   Valoarea totală a proiectului este de 9.082.475,79 lei. Parcul a fost înfiinţat pe locul unei foste staţii de betoane, pe o suprafață de aproape 3 ha, în apropierea centrului orașului.
inaugurare-parc-evergreen4
   Investiţia cuprinde locuri de joacă pentru copii, platforme pentru fitness, sistem de iluminat public, mobilier urban modern, respectiv bănci, coșuri de gunoi, cișmele, pistă pentru biciclete/role, rollerparc, fântâni arteziene etc.
   Primarul Mangaliei, Radu Cristian a declarat că:
   „Parcul este binevenit atât pentru turiști, cât mai ales pentru locuitorii din zonele adiacente, iar în perioada imediat următoare vom inaugura și Aleea Teilor, proiect început cu fonduri UE.
   De asemenea, sperăm să modernizăm cu bani europeni Piața Republicii și trama stradală din staţiuni”.
   Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Mangalia. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Organismul Intermediar este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.

Comunicat primit de la Biroul de presă al Primăriei Mangalia, 09.09.2016.




Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply