TUR DE ORIZONT online pe la filialele partidelor din Mangalia

0
723

mangalia-panorama-laurentiu-mitu

   Filialele din Mangalia ale principalelor partide reprezentate în Consiliul Local au pagini proprii pe rețelele de socializare.

   Care mai este situația acestora după alegerile locale din 5 iunie 2016, cum se prezintă partidele în mediul online, puteți afla în comentariile și  imaginile de mai jos.

   Un clasament ad-hoc al activității pe internet al filialelor de partide ar arăta cam așa:

   1.PMP Mangalia, cu cei trei consilieri locali – Silistră Elena-Alexandra, Sorin Mihai și Oprea Dop, este până în prezent cea mai activă organizație locală pe plan politic și al implicării în administrația publică locală, atât pe profilul propriu cât și pe pagina de Facebook MANGALIA SE IMPLICĂ.

   (La zi: 388 aprecieri pe profilul PMP și 326 aprecieri pe Mangalia se implică, pagină ce a fost lansată pe data de 25 august a.c. În total, 714 aprecieri).

pmp-mangalia-fb

****************************************

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

2. ALDE Mangalia – ultima postare, pe 31 august. Consilierii Nicolae Moroianu și Leonard Tănase sunt în activitate, online, aici:

alde-mangalia-fb

(343 aprecieri în total).

*****************************************************************

3. PNL Mangalia – 20 august, cea mai recentă postare. Cei 9 consilieri locali PNL sunt: Dragoș Angelescu (viceprimar al Mangaliei), Leila Ali, Andrei Daniel Sorin, Valentin Ciuraru, Dumitru Filip, Nicoleta Griguță, Lucian Nichita, Ghiulserin Sali și Linica Stan.

2.647 aprecieri la zi pe pagina de Fb.

pnl-mangalia-fb

***************************************************************

   4. PSD Mangalia are pagina „înghețată” de pe data de 23 iunie a.c. Se pare că trei dintre cei 4 consilieri ai PSD sunt încă în vacanță… (359 aprecieri, în total).

psd-mangalia-pe-fb

   Foarte activ și combativ pe internet în toată această perioadă, consilierul local PSD Menabit Ozghiun așteaptă întoarcerea colegilor săi Paul Foleanu, Bogdan Maganu și Neculai Tanasă din concedii… Până atunci, iată, în activitatea sa online de zi cu zi (și de noapte), lui Ozzy Menabit cum îi spun prietenii -, i s-au alăturat 3.320 de membri în grupul public pe care l-a creat: SOCIETATEA CIVILA MANGALIA.

societatea_civila_mangalia

    Toamna se numără…, ce se numără, iar “parlamentarele” bat la ușă…

   Să-i vedem la treabă pe toți consilierii noștri de la toate partidele, ca și pe primarul Mangaliei, nu numai în ședințe și în mediul online, ci și pe teren, la întâlniri cu cetățenii.  Succes, tuturor, spre binele obștei!


Mangalia News, Sâmbătă, 3 septembrie 2016. (Foto generic: L.M.)



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply