Începe Programul special “Litoralul pentru toți”, editia de toamnă! Ce oferte sunt pentru turişti pe litoral?

0
711

litoral

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (A.L.D.D.) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.) anunta inceperea  programului “Litoralul pentru Toti”, editia de toamna 2016.

Programul special „Litoralul pentru toti” suscita, de la an la an, un interes crescut din partea turistilor, carora le venim in intampinare cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc, la cele mai avantajoase preturi. Pentru a veni in  sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale recomandate in editia de primavara, in functie de categoria de hotel.

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: Litoralul pentru toti – varianta All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese – servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele sunt chiar mai mici fata de nordul Litoralului romanesc.

Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“De 9 ani lansam, in aceasta perioada, cele mai mici tarife de vacanta pentru litoralul romanesc. Programul “Litoralul pentru toti” se afla la cea de-a 18-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si cel al agentiilor de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe Litoralul Romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa.

Ne asteptăm la un număr de turisti mai mare în acest an, fată de editiile anterioare, intrucat acest sezon este unul de record in vanzari si imagine pozitiva,comparativ cu ultimii ani. Agentiile de turism care participă la realizarea programului ‘Litoralul pentru Toti’ au primit cereri pentru astfel de vacante cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem in continuare evenimente pregatite pentru aceasta perioada, iar vremea se anunta foarte buna in continuare.

Si la aceasta editie voucherul de atractii le va permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet – Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Muzeul Militar Constanta, Monumentul Adamclisi, Cetatea Histria. De asemenea, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii ofera tarife reduse pentru turistii care vin pe litoral in aceasta perioada.”

Detaliile privind hotelurile si agentiile de turism participante la acest program se gasesc pe:

www.asociatia-litoral.ro

www.anat.ro

Mai mult, în observator.ro


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply