S-a lansat LITORALUL PENTRU TOȚI – ediția de toamnă

0
647

farmec.ro
carturesti.ro%20

Litoralul-pentru-toti-2016-640x438

Radio Constanta: Programul special „Litoralul pentru Toți” suscită, de la an la an, un interes crescut din partea turiștilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la cele mai avantajoase prețuri. Pentru a veni în sprijinul turiștilor, lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife maximale recomandate în ediția de primăvară, în funcție de categoria de hotel.

Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: Litoralul pentru toți – varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă.

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele sunt chiar mai mici față de nordul Litoralului românesc, conform unui comunicat al Asociației Litoral Delta Dunării.

Corina Martin, președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, spune că „tarifele se păstrează la același nivel, în ultimii ani. La un holtel de 3 stele, tariful este de 265 de lei/o vacanță de 6 nopți, pentru o familie, în această perioadă, până la 1 octombrie. La un hotel de 4 stele, 379 de lei/persoană, un preț foarte bun pentru o cazare de 6 nopți: cazare cu mic dejun“.

Și Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat tarifele din cadrul programului Litoralul pentru Toți.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Conform comunicatului, FPTR, pentru zona Mamaia – Constantă – Eforie tarifele maximale pentru această ediţie ( sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la:

205 lei / 6 N / pers. Hotel 1* fără mic dejun
235 lei / 6 N / pers. Hotel 2* fără mic dejun
265 lei / 6 N / pers. Hotel 3* fără mic dejun
315 lei / 6 N / pers. Hotel 2* cu mic dejun
425 lei / 6 N / pers. Hotel 3* cu mic dejun
485 lei / 6 N / pers. Hotel 4* cu mic dejun
605 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (sejur 6 nopţi/persoană) ajung până la:

159 lei / 6 N / pers. Hotel 1* fără mic dejun
179 lei / 6 N / pers. Hotel 2* fără mic dejun
199 lei / 6 N / pers. Hotel 3* fără mic dejun
269 lei / 6 N / pers. Hotel 2* cu mic dejun
329 lei / 6 N / pers. Hotel 3* cu mic dejun
379 lei / 6 N / pers. Hotel 4* cu mic dejun
469 lei / 6 N / pers Hotel 5 * cu mic dejun

FPTR este singura organizație reprezentantivă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariați, membrii FPTR avand o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

Marti, 30 august 2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply