Primarul Mangaliei, pus la zid de consilierii PMP. Cristian Radu, somat să prezinte strategia de dezvoltare a oraşului

0
742

farmec.ro
carturesti.ro%20

mangalia_cristian_radu

Cristian Radu

    Opoziţia din Mangalia continuă să „bage băţul prin gard”, de dată recentă consilierii locali ai PMP, PSD şi ALDE încercând să organizeze o şedinţă de consiliu în cadrul căreia să voteze pentru atribuirea unor locuinţe de serviciu. Nu a fost să fie, criticile la adresa primarului Mangaliei, Cristian Radu, fiind extrem de dure.
    În timp ce consilierii PMP „îl ceartă” pe Radu prin intermediul comunicatelor de presă, un alt consilier, de la PSD de data aceasta, a înfiinţat un grup pe Facebook, dedicat problemelor din municipiul Mangalia.
    Aici, polemica a ajuns până la punctul în care consilierul de la PSD a început să se jignească dur cu unul din tabăra „puterii”, adică de la PNL. Toate acestea ne arată că scena politică de la Mangalia este în continuare „veselă” şi „zburdalnică”.
    Şi, fiindcă opoziţia lui Cristian Radu pare să n-aibă odihnă nici în week-end, iată că aleşii locali de la PMP au revenit cu încă un mesaj.
    De data aceasta, este vorba despre o scrisoare deschisă adresată edilului, prin care i se solicită acestuia să prezinte Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Mangalia pentru perioada 2014-2020:
    „Noi, consilierii locali ai Partidului Mişcarea Populară, filiala Mangalia, Mihai Sorin, Silistra Elena-Alexandra şi Dop Oprea, vă solicităm public să faceţi cunoscută tuturor cetăţenilor Strategia de Dezvoltare Locală a municipiului Mangalia pentru perioada 2014-2020. Publicarea şi aducerea la cunoştinţă a acestei Strategii de Dezvoltare Locală este necesară pentru ca toţi cei interesaţi de viitorul municipiului nostru să poată veni cu sugestii, cu propuneri şi chiar cu proiecte în întâmpinarea sau pentru completarea acesteia”.
    „Pe data de 10 august 2016, ni s-a amintit într-o şedinţă la care am participat despre existenţa acestei Strategii de Dezvoltare Locală, extinsă ca proiecţie de aplicare până în anul 2023, dar nici până la această dată nu a fost făcută publică. Pentru accesarea de fonduri europene, care sunt binevenite în măsura în care ar rezolva o parte dintre problemele comunităţii, avem nevoie de o astfel de Strategie, bine gândită, bine structurată, făcută publică şi dezbătută împreună cu toţi cetăţenii municipiului Mangalia. Altfel, riscul iniţierii unor proiecte care doar ar consuma din bugetul local şi nu ar ajunge la o finalitate palpabilă este foarte mare (…)”, transmit consilierii, care adaugă în scrisoarea lor şi o serie de sugestii.

    A.A., replicaonline.ro, Luni, 29.08.2016.




Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply