Final de sezon la Teatrul de Vară din Jupiter – Spectacolele săptămânii

0
626

farmec.ro
carturesti.ro%20

gasca_EvLit

Miercuri, 31 August – Gasca de Acasa, Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean si Trupa Coco.

Finalul de sezon se anunță plin de surprize la Jupiter. Va prezentam un concert de zile mari ce reunește trei mari trupe ale momentului: Gașca de Acasă, Pact by Leo Iorga & Adrian Ordean și Trupa Coco.

Gaşca de Acasă, o formaţie cu istorie şi tradiţie pe scenele băimărene. Îi cunoaştem şi îi iubim sub formele pe care le-au avut pe parcursul anilor. Gaşca de Acasă este o trupa reînfiinţată cu activitate constantă din 2011, în Baia Mare. După colaborări avute în anii 2000 – 2010 cu Paula Seling, Narcisa Suciu, Mircea Rusu, AMI, au hotărât că a venit momentul să se facă remarcaţi prin stilul şi energia pozitivă pe care o emană. În acest moment formaţia are şase membri: Andreea Carmen Podina – voce, Patriciu Pop – voce, clape, Voicu Stoian – chitară, backing vocals, Pefi Pop – tobe si Puiu Solobot – chitară bas.

Dupa 18 ani de la plecarea din Trupa Compact, doua legende ale muzicii rock, Leo Iorga, solist vocal si Adrian Ordean, compozitorul hiturilor cunoscute si indragite de voi: ”Trenul pierdut”, Sa te gandesti la mine”, “Dupa ani si ani”, “Cine esti tu oare”, alaturi de Lake,  Alex, Razvan si Codrut formeaza trupa Pact! Desi de afla in perioada de recuperare, dupa mai multe operatii complexe, Leo Iorga canta alaturi de colegii lui.

Dupa o perioada de 10 ani petrecuti la Formatia Compact, unde a avut un rol  important la renasterea formatiei, s-a hotarat sa paraseasca formatia din motive personale.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Adrian Coco Tinca s-a decis sa-si infiinteze la Brasov  formatia de muzica rock ,,Trupa Coco,, alaturi de Robert Risteiu-tobe, Gabriel Voicu- chitara solo si Monel Puia – keybord.

Vă așteptăm să incheiem vara intr-un mod plăcut alături de cei mai mari artiști ai momentului!

fazanul_EvLit

Cine e fazanul? 2 Septembrie

Vineri, pe 2 Septembrie, pentru a doua oara la Teatrul de Vara din Jupiter, revine celebra comedie „Cine e fazanul”? O comedie bulevardieră, o comedie spumoasa, făcută bine, cu un ritm nebun, unde rasul si buna dispozitie sunt garantate. Dacă vrei si tu să te destinzi şi să uiţi de tot, timp de doua ore, te asteptam pe 2 Septembrie, la ora 21:00, la comedia “Cine e fazanul”! Numai la Teatrul de Vara din Jupiter!

Pretul unui bilet este de 30 lei.

(Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul http://teatruldevarajupiter.ro/).


Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply