PMP Constanța alături de Platforma Unionistă Acțiunea 2012

0
782
Comunicat de presă.
PMP alături de Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

PMP-Constanța-alături-de-Platforma-Unionistă

    Preşedintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, alături de membrul coordonator al Platformei Unioniste Acţiunea 2012, Alexandru Rotaru şi coordonatorul acțiunilor unioniste la Constanța, Codruţ Burdujan, au susţinut recent o conferinţă de presă în cadrul căreia au punctat cele două proiecte aflate în derulare, care au ca scop îndeplinirea proiectului de ţară, Unirea României cu Republica Moldova: „Cunoaște-ți Ţara” și „Unirea TV”.

    Alexandru Rotaru a precizat că primul proiect este unul de foarte mare amploare, prin care 100.000 de români basarabeni, care nu au mai vizitat până acum Țara Mamă, se vor afla în această vară într-un tur amplu al orașelor și punctelor turistice ale României.

    „Proiectul este cel mai mare din 1990 până în prezent. Se va desfășura până în luna octombrie, cu prelungire şi în anul următor şi are ca scop informarea şi prezentarea României aşa cum este ea, o Românie adevărată, cu oameni primitori şi români adevăraţi. 79% din cetăţenii Republicii Moldova nu au mai vizitat România şi proiectul are prim scop informarea şi distrugerea preconcepţiilor impuse de televiziunile pro-ruse din Basarabia” – Alexandru Rotaru.

    Referitor la proiectul „Unirea TV”:

    „Fiecare dintre dumneavoastră poate susține prima televiziune 100% românească din Basarabia, care va ajunge în fiecare casă și îi va informa pe românii basarabeni despre realitățile de pe ambele maluri ale Prutului” – Alexandru Rotaru.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Coordonatorul acţiunilor unioniste la Constanţa, Codruţ Burdujan, a punctat:

    „În această vară, sute de frați români veniți dincolo de blestemata graniță sovietică de peste Prut au sosit la Constanța pentru a cunoaște istoria adevărată; totodată s-au bucurat de litoralul LOR! Salut un act de înaltă conștiință națională, implicarea președintelui PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, în acțiunile desfășurate alături de Platforma Unionistă Acțiunea 2012. UNIREA se face atât la Chișinău, cât și la București, iar cei ce nu susțin acest ideal național nu se pot numi români, cu atât mai mult politicieni!” – Codruț Burdujan.

    Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, și-a exprimat dorința pentru Re-Unire, la 100 de ani de la Marea Unire.

    „Sunt bucuros să văd această implicare a tinerilor și extinderea idealului unionist la Constanța, ideal pe care îl susțin cu toată puterea mea. În calitate de prefect, în 2009, am îndeplinit o grea misiune, o colectă de carte pentru Basarabia, moment în care receptivitatea basarabenilor pentru UNIRE oscila în jurul a 25-30%.

    Astăzi, din sondajele pe care tinerii basarabeni mi le-au prezentat, observ o creștere fulminantă, o dorință de 51% de întoarcere a Basarabiei la Patria Mamă! Susțin demersul acestor tineri, pentru îndeplinirea marelui nostru ideal: Re-Unirea în 2018, la 100 de ani de la Marea Unire, pentru că Unirea face Puterea!” – Claudiu-Iorga Palaz.

    Departamentul de comunicare PMP Constanța.





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply