CNADNR o dă la întors: transport agabaritic pe A2, în afara orelor de trafic intens

0
723
transport-agabaritic-3
OBSERVATOR: După ce, pe 19 august, anunţase că la acest sfârşit de săptămână a aprobat desfăşurarea unui transport agabaritic pe mai multe drumuri din judeţul Constanţa, inclusiv pe DN 39 şi autostrăzile A2 şi A4, care sunt extrem de aglomerate în week-end, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a revenit cu o altă informare.
Astfel, a comunicat că, în urma informațiilor apărute în mass-media cu privire la închiderea circulației pe autostrada A2, din cauza desfășurării transportului agabaritic pe ruta: DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Călărași, transportul se va desfășura pe traseul menționat pe parcursul săptămânii următoare, astfel încât traficul rutier nu va fi afectat în acest de weekend.
„Precizăm totodată că deplasarea convoiului se va realiza în perioada orelor cu trafic redus, etapizat, pe sectoare scurte, alternate cu oprirea în zonele de parcare a transportului, pentru a permite trecerea utilizatorilor și pentru a avea un impact diminuat asupra traficului.
De asemenea, convoiul va fi semnalizat corespunzător și va fi însoțit de Poliția Rutieră, care va asigura buna desfășurare a circulației“, au mai spus cei de la CNADNR.

Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply