Teatrul de Vară Jupiter prezintă spectacolele săptămânii 8-14 august

0
468
starshiners.ro%20

Luni, 8 August Gașca Zurli –  Intâmplări din lumea poveștilorlumea_povestilor_EvLit

Întâmplări din lumea poveştilor” este o poveste de spre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol în același stil „zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie. Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze. Fetița începe să caute tot felul de șiretlicuri, care să o ajute să scape de sarcina care i se pare atât de complicată. În ajutor îi cheamă pe Lupul din Scufiţa Roşie și pe Motanul din povestea lui Pinocchio, în speranța că aceștia îi pot da o rețetă magică prin care jucăriile să se strângă singure în coș.

Ca niște prieteni adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yuppi o ajută pe Fetița Zurli să înțeleagă că nu este bine să încerci să păcălești și să ascunzi adevărul. Până la urmă, ea promite, cum altfel decât cu degețelul pe năsuc, că își va pune singură ordine în lucrușoare de acum înainte. Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lumne, își face apariția călare sau, mai bine zis, pe lângă Vrăjimăturică și încearcă să strice petrecerea. Nu reușește decât să stârnească râsul și să le arate copiilor cât de urât este să nu respecți regulile unui joc și să nu știi să pierzi.

Spectacolul este simplu şi pe înțelesul copiilor, cântecele sunt vesele și ușor de fredonat, totul este presărat cu joculețe simple, coregrafiile îi vor ridica de pe scaun chiar și pe părinți, iar mesajele vor fi cu ușurință reținute și aplicate. Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă. (1 bilet este valabil pentru o persoană cu vârsta cuprinsă între 0-100 ani).

Miercuri, 10 August – Regal Folcloricregal_EvLit

Pe 10 August, pentru a doua oară în această vară, vor urca pe scena Teatrului de Vară din Jupiter cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară: Soții Cornelia și Lupu Rednic, alături de invitata lor, Mioara Velicu. Sunteți așteptați să intrați în horă, deoarece se anunță un adevărat Regal Folcloric!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vineri, 12 August – Un bărbat si mai multe femei

UN-BARBAT_WEB_EvLit

Povestea a început în urmă cu aproximativ treizeci de ani, când Magda şi Claudiu s-au cunoscut pe un şantier din Bucureşti, ajutând la construirea unui nou bloc din Militari, clădire care va fi mărturie a unei lungi şi frumoase prietenii. S-au reîntâlnit la facultatea de teatru, amândoi debutând la Teatrul de Comedie în anii de studenţie. După absolvire, s-au îndreptat spre Teatrul din Petroşani, teatru în care s-a născut pentru prima oară un spectacol ce dăinuie şi astăzi, ca mărturie vie a legăturii dintre ei – Un bărbat şi mai multe femei. Piesa abordează, într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?
Vă aşteptăm să-i urmăriţi în acest spectacol care vă va aduce zambetul pe buze şi vă va face să vă întrebaţi: Până la urmă, cine conduce? Bărbatul sau femeia?
Distribuţie: Magda Catone şi Claudiu Bleonţ.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply