CAMERA ASCUNSA. Conditii mizere si tratament batjocoritor la receptie. Ce vad pe internet si ce gasesc turistii in Olimp

0
758

farmec.ro
carturesti.ro%20

Promisiuni peste promisiuni, servicii puține, de proastă calitate și clienți păcăliți. Pe toate le găsim acum, în plin sezon, în turismul romanesc. De astăzi suntem cu ochii pe cei care ne vând iluzii cu bani mulți.

camera-ascunsa-conditii-mizere-olimp

Iar dumneavoastra ne puteti arata locurile si lucrurile care v-au stricat concediul pentru ca Stirile PRO TV lanseaza campania “Inspectorul Vacanta”. Filmati, fotografiati, sau scrieti-ne si postati pe site-ul nostru: www.stirileprotv.ro.
Candva o perla a litoralului romanesc, statiunea Olimp a ajuns o ruina. Multe dintre hoteluri au fost inchise, iar unele dintre cele care mai primesc oaspeti au conditii mizerabile. Pana sa se bucure de mare si de plaja, oamenii se izbesc de acest tablou dezolant. Decorul si camerele insalubre compun ceea ce s-ar putea numi o vacanta de cosmar. Urmariti un reportaj filmat cu o camera ascunsa.
Perne murdare si ingalbenite, gresia din baie patata, moloz peste tot si frigiderul ruginit. Sunt suficiente motive pentru ca vacanta pe care ati asteptat-o un an intreg sa va fie stricata din prima zi. Si acestea sunt doar cateva dintre neregulile observate de un turist in momentul in care si-a luat in primire camera la hotelul Amfiteatru din Olimp.

“Toate sunt exact asa. Am vazut cateva. Si atunci ce facem, ca eu nu pot sa stau acolo?
Daca nu doriti, puteti sa refuzati cazarea.”

Asadar, daca nu-ti convine, pleaca! Cu o astfel de mentalitate nu pot fi imbunatatite nici imaginea turismului romanesc si nici conditiile de cazare. Si oricum nu de astfel de raspunsuri are nevoie un turist, care plateste 175 de lei pentru o noapte si un mic dejun.
In cazul de fata, nici a doua camera oferita nu a fost cu noroc.
Reporter: E curata camera?
Turist: NU.
Reporter: Si ce o sa faceti?
Turist: Nu stiu. Mi-au mai propus o camera dar nu aveau cheie la ea.

Cu rabdarea celui care cauta jumatatea plina a paharului intram si intr-o a treia camera. Dezastru si aici: mocheta se dezlipeste, e patata, iar geamurile sunt pline de jeg.
La Belvedere, hotelul vecin, situatia e la fel de deprimanta, dar la un pret mai mare. Va vine sa credeti sau nu, dar cativa turisti au platit 195 de lei pe noapte ca sa doarma intr-o camera murdara si cu mobilier vechi, care duhneste cand il deschizi.
Reporter: V-ati adus lenjeria de acasa?
Turist: Da. Alea le-am pus acolo, daca vrem cum sa deschidem? E un sistem foarte “modern”, se introduce degetul in dulap ha ha. Eu l-am deschis ca am pus astea de pe pat ca sa nu ma ating de ele si cand am vazut ce miros e. Ahh cat e de galben! Si asta e batran. Ati vazut cum arata fotoliile alea din balcon? Uita-te si tu in ce hal arata.
Continuarea, aici: vacantalamare.stirileprotv.ro




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply