SCRISOARE DESCHISĂ Către Primăria orașului care m-a dezamăgit

0
1074

farmec.ro
carturesti.ro%20

Targul_de_vara_Saturn-

    “Astazi o sa scriu despre fuste infoiate, pantofi cu toc inalt, aroganta si lipsa de respect, despre tentative de “discutie”, in biroul din imediata vecinatate a primarului Mangaliei. M-am abtinut sa arunc cu piatra in alesii locali, fiindca e al naibii de greu sa faci pe placul tuturor si apoi, sunt destui care fac asta zi de zi. Astazi insa, am in mana, o “piatra” mare.
    Nu e vorba ca am primit sau nu aprobare pentru ceea ce am indraznit sa solicit, (fiindca da, e o indrazneala sa ai initiative in Mangalia!) ci despre aroganta si superioritatea unei angajate a Primariei, fie ea consilier primar, tot angajata este. Iertata–mi fie lipsa de modestie, eu macar sunt propriul meu sef si am avut ceva activitate in ultimii 4 ani. Unele evenimente mi-au iesit bine, altele mai putin.
    Stimata Primarie,
    Targul din Saturn nu arata tocmai bine fiindca ma plimbati an de an, precum tiganul cu cortul, dintr-un loc cu balarii in altul, in loc sa stabiliti o zona in care sa stiu ca macar 4 ani pot organiza ceva frumos, uniform. Doamna A., poate veniti sa va luati o poseta adevarata din piele, de la mesterul popular Ilioaia, poate o jucarie tricotata de Elisabeta, un tricou pictat manual, o harta a Romaniei facuta manual din ipsos, un sapun handmade.
    Imi pare rau ca lenjerie intima nu avem, desi d-voastra afirmati cu un ton mult prea strident, ca ar fi la targul nostru. Va rog, uitati-va bine la ce produse sunt acolo si nu ne puneti “biruri” fantasmagorice, stimati consilieri.
    Stimată Primărie,
    Dacă tu consideri că în orașul Mangalia au loc și artiștii handmade si colectionarii de antichități, dă-ne un loc al nostru, mai lângă mare, păgân, fără bălării. Promitem să-l sfintim noi.
    Asteptăm un semn. Poate mai este o speranță ca Mangalia să nu devină orașul gogoșilor ineluș.”
    Mirela Dogaru, 1 august 2016.

Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply