Plaja cu șezlonguri multe…

1
2378

plaja-mangalia-sezlonguri-

Mangalia. 2016. Plaja plina de sezlonguri. Frumos. Cu aer mediteranean. Da’ ce ne facem cu localnicii de aici. Inteleg ca in Consiliul Local nu exista comunicare. Nimic nou. Asa‑i politica de la noi. Ne certam, ei castiga, noi, cu botul pe labe. Si pe nisip. Degeaba se platesc taxe si impozite, vara se sta direct pe nisip. Sau pe sezlong, daca il platesti. Ca un turist corect. E jenant, trist, urat. Eu plec. Nu stau toata vara. Dar localnicilor, cred ca li se va da sezlong moca, in iarna. E frumos si atunci. Pui o patura pe el si admiri marea. Iarna. Si mai platesti o taxa. Sa-si faca alesii locali inca o plaja. Cu sezlonguri multe. (M.S, fb).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

  1. Man­ga­lia nu face nici o excep­tie de la mora­vu­ri­le ince­ta­te­ni­te in toa­ta Romania!Si de ce ar face‑o?Cu ani in urma sca­u­ne­le de pe pla­ja Man­ga­li­a­ei nu exis­tau! Se facea pla­ja decen­ta fara fasoane.Nu luam de la straini decat ce poa­te adu­ce spa­ga!!!!!!!!
    Par­ti­de­le sunt nis­te aso­ci­a­tii cere au inte­re­se ‚gru­puri infrac­tio­na­le prin actiu­ni­le sefi­lor de par­tid.
    Rusi­ne !Aici ai ajuns bia­ta Roma­nie in nume­le demo­cra­ti­ei

Leave a Reply