MANGALIA NEWS
RECORD ABSOLUT DE VIZUALIZĂRI!

0
286

MANGALIA NEWS înregistrează zilele acestea un RECORD ABSOLUT de vizualizări!

vizualizari5iulie2016-nota5lamate_

     După articolul Mangalia sub ape, care a inregistrat precedentul record, iată, a plouat din nou, de data aceasta cu vizualizări și aprecieri la adresa autoarei unei postări de toată frumusețea!
     NOTA 10, CU FELICITĂRI, draga noastră doamnă profesoră, dirigintă și prietenă, Angela Elena Soare! Vă acordăm această notă maximă posibilă, pentru “Nota 5 la mate, articolul ce cuprinde gândurile dumneavoastră frumoase și pilduitoare, așezate pe “hârtia virtuală” a internetului, la momentul psihologic cel mai potrivit pentru actualii elevi pe care‑i îndrumați la fel de frumos ca și pe cei din generațiile anterioare. 
     Comentariile noastre sunt de prisos, atâta timp cât, numai în două zile, pe pagina noastră de Facebook MangaliaNews PunctRo, s‑au înregistrat peste 45.000 de vizualizari ale articolului respectiv! La acestea adăugăm cele peste 21.000 de vizionări directe pe site-ul www.mangalianews.ro și alte câteva mii pe pagina de Twitter @MangaliaNews! (Din nou, s‑a blocat și serverul din cauza numărului mare de accesări! 🙂 
     Vă mulțumim tuturor pentru interesul manifestat, dar mai ales pentru comentariile admirative binemeritate, la adresa doamnei profesoare Angela Elena Soare, — Om, Educator și Prieten de excepție!

     Alte recor­duri ale site-ului www.mangalianews.ro le puteți vizio­na AICI  și AICI. 

     Vă mul­țu­mim. Ținem aproa­pe! Toa­te cele bune!


     Man­ga­lia News, Marti, 5 iulie 2016.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele