Ozzy Menabit: Nu știu cum să explic, ca să puteți vedea cu sufletul…

0
1048

OzzyMenabit-Gradinita3 (Small)

Ozzy Menabit, consilier local:

“Grădinița de copii (însuși cuvântul “grădiniță” este semnificativ) este cel mai important lucru pentru o familie cu copii. Este casa copiilor când nu suntem acasă, când ei au vârsta de formare a caracterului și a conduitelor. Doamnele educatoare ne țin copiilor noștri locul de mame, când îi avem la grădiniță.

Repet: Este casa lor, când nu suntem acasă. 
Trebuie să o îngrijim, să le oferim copiilor noștri condiții bune pentru a trăi, a mânca, a fi educați, a învața socializarea, etc. în această casă.

Toate grădinițele de copii trebuie reabilitate, lipsa izolațiilor au consecințe nefaste, paturile de la perete prind mucegai. Infiltrațiile fac cultură de mucegai. Curțile trebuie amenajate pentru a-i ține cât mai mult afară, la soare si la aer; instalațiile pentru joacă trebuie schimbate cu unele mai sigure. De exemplu, cele de la Grădinița Nr.3 au peste 35 ani.

Subiectul este: Când rectificăm bugetul local, mai întâi grădinițele și școlile, spitalul, abia apoi studiile de câte 1 miliard lei vechi pentru 50 de proiecte. De care oricum nu ne apucăm vreodată. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sau 1 miliard lei vechi pentru un ziar al orașului, care oricum nu apare. Ori 52.000 eur pe an pe carburanți, decontați in mare parte pe navetă.

Părinții plătesc hârtia igienica, paharele de unica folosința, materialele didactice, ș.a. prin Asociația de Părinți.

Trebuie schimbate prioritățile, să revină la firesc.”

sursa: https://www.facebook.com/ozzy.weekender


Mangalia News, Duminică, 31 iulie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply