MAI pregăteşte un efectiv de 250 de oameni pentru a acţiona în partea de Sud a litoralului cu ocazia concertelor

0
751

europa-fm-foto_concerte

ZIUA de Constanta: Ministerul Afacerilor Interne, prin structurile sale operative, este pregătit să asigure măsurile de ordine publică la evenimentele care se vor desfășura în perioada următoare și la care se preconizează participarea unui public numeros.

250 de polițiști, pompieri și jandarmi vor acționa pentru menținerea ordinii publice și prevenirea unor incidente care ar putea afecta siguranța cetățenilor cu ocazia concertului care va avea loc pe litoral, în zona stațiunilor Venus și Saturn, și la care sunt așteptați zilnic peste 10.000 participanți.

Reamintim că pe întreaga perioadă a sezonului estival MAI a suplimentat dispozitivele de siguranță publică pe litoralul românesc, inclusiv prin detașarea de polițiști specializați pe linie de ordine publică, investigații criminale, siguranță rutieră sau criminalistică.

De la începutul sezonului estival, MAI a gestionat peste 65 de evenimente de amploare – manifestări cultural artistice și sportive, concerte etc., cu o prezență importantă a publicului, nefiind înregistrate situații deosebite.

De asemenea, vă reamintim că în cadrul concertelor live pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn, concerte care vor avea loc în perioada  29-31 Iulie 2016, vor urca pe scenă nume sonore ca Smiley, Loredana sau Voltaj.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

ziuaconstanta.ro


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply