Ozzy Menabit: ORAȘUL ESTE AL NOSTRU!

0
714
Mangalia-vedere-aeriana-rafael-cucu

Ozzy Menabit, consilier local:

ORAȘUL ESTE AL NOSTRU!

Misiunea mea personală este aducerea execuției serviciilor publice în regie proprie.

Ce înseamnă? O entitate juridică aflată in proprietatea Consiliului Local angajează personal din Mangalia care să execute serviciile publice necesare Orașului: salubritate, spații verzi, iluminat public, asfaltări, reabilitări blocuri, reparații în școli și celelalte instituții aflate in responsabilitatea primăriei etc.

Costurile se reduc – avem exemplul termoficării, a scăzut prețul gigacaloriei; alte beneficii sunt rentabilizarea timpului de reacție, eliminarea birocrației, evitarea contestațiilor licitațiilor care țin proiectele ostatice în instanță (din moment ce nu vor mai fi licitații pentru că lucrările vor fi executate de către sinele administrativ). Recuperăm TVA si avem controlul asupra execuției serviciilor. Din bugetul local nu se mai scot plăți către firme private, ci doar salarii si costul materialelor.

Nu este un lucru ușor, este nevoie de voință politică. Dl primar, în campania electorală, a preluat această idee și a promis-o cetățenilor orașului pentru a fi reales. Îmi este indiferent dacă dânsul și consilierii săi doresc sau nu mai doresc acest lucru, dacă sunt capabili sau nu sunt capabili să realizeze, eu îmi voi canaliza tot efortul ca să devină consecință. Orașul trebuie să-și revină, este casa noastră!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Fără o voință politică puternică, unele proiecte nu se pot realiza. Pentru că astfel funcționează, asta fac: obțin sprijinul politic necesar să se îndeplinească – o forță politică mai mare decât a celor care au pus stăpânire pe serviciile publice.

Dar mai întâi vreau să obțin acordul locuitorilor orașului pentru a fi mandatat să încep această luptă. Pentru că va fi o luptă administrativă, juridică, politică etc. Este o luptă pentru binele orașului, pentru a-l debloca. Am nevoie sa vă exprimați opțiunea, să știu că vă am alături”.

Sursa: facebook.com/groups, 26.07.2016. (Fotografie aeriană: Rafael Cucu).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply