CIVICE: ‘Prin eternul neterminat parc Evergreen’

0
1419

farmec.ro
carturesti.ro%20
parcul-comcm-evergreen-mangalia
     “Si tot la civice, ca e pe Portului, tot langa calea ferata si fara trecere de pietoni, si n-am gasit alta rima, despre celebrul si eternul neterminat parc Evergreen!
     Am trecut in prag de seara prin noul parc, inca neterminat, dar deja prea populat de adulti si copii. Cateva constatari, altele decat cele legate de totala lipsa de calitate a lucrarilor.
     Nu exista nici un om de ordine, niste reguli afisate undeva (o sa mi se spuna ca parcul nu e gata, dar atunci de ce se permite accesul in parc). Deja aici se fumeaza si se bea bere si vin la greu, e plin de chistoace, am vazut trei persone care-si plimbau cainii in lesa, plus doi maidanezi si deja celebrele fecale de caini pe alei si pe gazonul ofilit.
     Pe pista de biciclete e un amestec de copii si adulti cu biciclete, trotinete, role si placi, un accident major fiind oricand posibil. La locurile de joaca, care-s pentru copiii mici de pana la 8-10 ani (prin lumea civilizata, locurile de joaca sunt grupate pe categorii de varsta 2-5 ani si 6-12 ani),  e plin de tiganusi de 14-16 ani, care deja indoaie toboganele din fibra de sticla.
     Nu am vazut nici in Romania nici prin alte tari ca acolo unde sunt leagane pentru copii, pe jos sa fie dale de beton, ci nisip, pamant, gazon sintetic sau alte materiale care sa atenueze eventualele cazaturi.
     Pe primul copil care, Doamne fereste, se va accidenta la acele leagane il vor avea pe constiinta primarul, consilierii si cei care au conceput si avizat acest parc.”

     Ovidiu Tomitanul, Fb, 17.07.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply