VIDEO Prima şedinţă a noului CL Mangalia – Litoral TV

1
723
sedinta-Mg-701x445
Litoral Tv: Reuniţi în prima şedinţă ordinară din acest mandat, consilierii locali din Mangalia au aprobat, cu majoritate de voturi, calendarul evenimentelor pentru această vară o serie de proiecte de hotărâre privind soarta oraşului şi cea a staţiunilor de aici.
Locaţia aleasă pentru seria de evenimente organizate, la Venus, de Europa FM, a stârnit nemulţumirea opoziţiei din Consiliul Local, întrucât, spun aceştia, plaja respectivă este domeniu public.
Sorin Andrei, consilier PNL, a spus că, dimpotrivă, toate actele legislative au avizul serviciului juridic, deci nu poate fi pusă la îndoială legalitatea acestora.
Fără votul PSD, PMP şi ALDE, dar cu acela al PNL şi UNPR, au fost aprobate contul de execuţie al bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului, precum şi rectificarea bugetului local pentru 2016. Discuţiile în contradictoriu au survenit între cele două alianţe formate la masa Consiliului Local pe marginea sumei preconizate a fi încasate de la cetăţeni şi agenţii economici.
Edilul Cristian Radu spune că, pentru evitarea unor discuţii fără sfârşit în consiliu, ar trebui ca presa să vină în comisiile de specialitate, pentru a demonstra transparenţa lucrărilor acestora.

Mihaela Dubei-Marin, Litoral Tv, 15.07.2016.


Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook




Locuri de munca in Mangalia:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Avem cele mai mari taxe din tara si cel mai slab oras in acelasi timp. Uitati-va la 23 August, in centru parca a inflorit satul, la noi totul e un dezastru…

Leave a Reply