Teatrul de Vară Jupiter: Programul spectacolelor din săptămâna 18-24 iulie

0
1212

farmec.ro
carturesti.ro%20

zurli_mare_soare_EvLit

Luni, 18 Iulie – Gasca Zurli “La mare, la soare”

Gaşca Zurli ajunge “La mare, la soare”, într-un spectacol educativ şi interactiv pentru copii, despre cât e de important sa se protejeze de razele soarelui şi să le rămână mai mult timp pentru joaca în apă şi în nisip. Zâna Bună este cea care îi învață pe cei mici cum să se ferească de orice rău, iar Tura Vura, cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume, este cea care ignoră sfaturile Zânei Bune.
Fața îi este arsă, corpul îi este plin de bubițe dar cu toate astea nu vrea să folosească o cremă protectoare. În plus, îi invidiază pe copiii care s-au bronzat frumos şi aleargă din staţiune în staţiune dorind să formeze “Gașca celor arși de soare”.
Finalul piesei este fericit, la fel ca și copiii care vor ajunge la spectacolul de teatru. Va asteptam cu mic, cu mare pe la noi!
Pret bilet: 25 de lei (atat pentru copii cat si pentru parinti).
Biletele se pot achizitiona de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter intre orele 16-22, din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro

Miercuri, 20 Iulie, Concert – Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers

IGPascu_EvLit

Pe 20 Iulie, toata lumea se distreaza alaturi de Gyuri & The Blue Workers!
Formatia a fost infiintata in 1992 de catre Gyuri Pascu avand o activitate neintrerupta de 22 de ani, timp in care au fost inregistrate 12 albume . Cele cateva zeci de piese compuse si scrise de Gyuri Pascu cuprind mai multe genuri muzicale de la reggae, blues,country pana la rock. In repertoriul formatiei se gasesesc si cover-uri, chiar si arii din opere interpretate cu originalitate de Gyuri , Teo si Vlady.
Biletele pot fi achizitionate de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter (program 16.00-22.00), din recepțiile hotelurilor partenere Cohotels (Hotel Delta, Hotel California) sau online de pe www.evenimentelitoral.ro
pret bilet, 30 lei / pers.

Vineri, 23 Iulie, “Doamne, ce macel!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

doamne_EvLit

O poveste cuceritoare, o dramă plină de umor, povestea Yasminei Reza, unul dintre cei mai în vogă dramaturgi contemporani, a fost pusă în scenă de mai multe ori în România. Două cupluri se întâlnesc într-o zi să discute amiabil despre cearta violentă dintre fiii lor, soldată cu un dinte lipsă. Întâmplarea scoate la iveală un întreg tăvălug de stări şi probleme de cuplu ale omului secolului 21. Din distribuţie fac parte Tania Popa, Delia Nartea, Alexandru Conovaru, Marius Drogeanu, decorul este semnat de Puiu Antemir, costumele, de Anca Răduţă, iar ilustraţia muzicala de Vasile Manta. Yasmina Reza şi-a început cariera ca actriţă, a regizat, a scris romane şi scenarii, dar a devenit cunoscută în lumea întreagă ca dramaturg pentru texte precum „Conversatie după o înmormântare”, „Artă”, „O piesa spaniolă” sau „Doamne… ce macel!”. Piesele sale sunt traduse în peste cincizeci de limbi şi montate pe scenele celor mai importante teatre din lume: Royal Shakespeare Company, Teatrul Almeida sau Teatrul National din Londra, Berliner Ensemble şi Schaubühne Berlin, Burgtheater Vienna… Textul piesei „Doamne… ce măcel” a constituit scenariul filmului „Carnage” prezentat în 2011 la Festivalul de Film de la Veneţia, regizat de Roman Polanski şi avându-i pe afiş pe Jodie Foster, Kate Winslet, John C. Reilly, Christoph Waltz.

Pret bilet: 30 de lei pentru adulți.

(Pentru primul copil, intrarea este libera, la al doilea copil se percepe bilet)Biletele se pot achizitiona de la Casieria Teatrului de Vara Jupiter intre orele 16-22 sau online de pe www.evenimentelitoral.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply